Ethical and technical aspects of Nutrition teleconsultation in COVID-19 days
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2021 |
Outros Autores: | |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732021000100206 |
id |
PUC_CAMP-2_b06656afc4cff5081ca0a7e29885f0db |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:scielo:S1415-52732021000100206 |
network_name_str |
Revista de Nutrição |
title |
Ethical and technical aspects of Nutrition teleconsultation in COVID-19 days |
author |
BRICARELLO,Liliana Paula |
author2 |
POLTRONIERI,Fabiana |
topic |
COVID-19 Nutritionist Teleconsultation |
publishDate |
2021 |
format |
article |
url |
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732021000100206 |
language |
eng |
instname_str |
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS) |
instacron_str |
PUC_CAMP |