EVALUATION OF A FOOD SERVICE IN GREATER SÃO PAULO, SP, BRAZIL: I. PROFILE OF WORKERS AND NUTRITIONAL ADEQUACY OF FOOD SERVED

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: MOTTA, Denise Giacomo da
Data de Publicação: 1990
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Revista de Nutrição
Texto Completo: https://periodicos.puc-campinas.edu.br/nutricao/article/view/8955
Resumo: This paper presents the results of a diagnostic evaluation of the food service of a ceramics production industry in Greater São Paulo, SP, Brazil. lt -focuses, specifically, on aspects related to the profile of the workers, paíid either per hour or per month, characterized by sex, age, education, wage, Dphysical activity, weight, height, blood pressure and morbidity history. lt also discusses the adequacy of food served.
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spelling EVALUATION OF A FOOD SERVICE IN GREATER SÃO PAULO, SP, BRAZIL: I. PROFILE OF WORKERS AND NUTRITIONAL ADEQUACY OF FOOD SERVEDAVALIAÇÃO DE UM SERVIÇO DE ALIMENTAÇÃO INSTITUCIONAL DA GRANDE SÃO PAULO: I. PERFIL DO USUÁRIO E DA ALIMENTAÇÃO SERVIDAFood servicesinstitucional feedingoccupational healthserviços de alimentaçãoalimentação institucionalsaúde ocupacionalThis paper presents the results of a diagnostic evaluation of the food service of a ceramics production industry in Greater São Paulo, SP, Brazil. lt -focuses, specifically, on aspects related to the profile of the workers, paíid either per hour or per month, characterized by sex, age, education, wage, Dphysical activity, weight, height, blood pressure and morbidity history. lt also discusses the adequacy of food served.O presente artigo apresenta resultados da avaliação diagnóstica do serviço de alimentação de uma empresa produtora de cerâmica da Grande São Paulo. Aborda, especificamente, aspectos relacionados ao perfil de amostra dos usuários horistas e mensalistas da empresa, caracterizados segundo sexo, idade, escolaridade, faixa salarial, nível de atividade física, peso, altura, hábito de fumar, pressão arterial e morbidade referida. Discute a adequação nutricional da alimentação servida.Núcleo de Editoração – PUC-Campinas1990-06-25info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttps://periodicos.puc-campinas.edu.br/nutricao/article/view/8955Brazilian Journal of Nutrition; Vol. 3 No. 1 (1990): Revista de NutriçãoRevista de Nutrição; Vol. 3 Núm. 1 (1990): Revista de NutriçãoRevista de Nutrição; v. 3 n. 1 (1990): Revista de Nutrição1678-9865reponame:Revista de Nutriçãoinstname:Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)instacron:PUC_CAMPporhttps://periodicos.puc-campinas.edu.br/nutricao/article/view/8955/6352Copyright (c) 2023 Denise Giacomo da MOTTAhttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0info:eu-repo/semantics/openAccessMOTTA, Denise Giacomo da2024-04-04T16:30:21Zoai:ojs.periodicos.puc-campinas.edu.br:article/8955Revistahttp://www.scielo.br/rnPRIhttps://periodicos.puc-campinas.edu.br/nutricao/oai||sbi.submissionrn@puc-campinas.edu.br1678-98651415-5273opendoar:2024-04-04T16:30:21Revista de Nutrição - Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)false
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