Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Amaro, Ana L.
Data de Publicação: 2009
Outros Autores: Beaulieu, John C., Almeida, Domingos P. F., Malcata, F. X.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: http://hdl.handle.net/10400.14/5388
id RCAP_5340af8ba90bfd088baafd1531a7e790
oai_identifier_str oai:repositorio.ucp.pt:10400.14/5388
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packagingCucumis meloFirmnessMinimally processedQualityVeritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaAmaro, Ana L.Beaulieu, John C.Almeida, Domingos P. F.Malcata, F. X.2011-09-12T16:51:12Z20092009-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/5388engCOST 924 CONFERENCE – PROCEEDINGS ENVIRONMENTALLY FRIENDLY AND SAFE TECHNOLOGIES FOR QUALITY OF FRUITS AND VEGETABLES, Faro, Portugal, 14-16 Janeiro, 2009 – “International Conference: Book of Abstracts”. [Faro: Universidade do Algarve], 2009. p. S501info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-12T17:09:12Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/5388Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:04:54.993082Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging
title Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging
spellingShingle Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging
Amaro, Ana L.
Cucumis melo
Firmness
Minimally processed
Quality
title_short Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging
title_full Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging
title_fullStr Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging
title_full_unstemmed Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging
title_sort Volatile and quality changes in fresh-cut cantaloupe and honeydew melons stored in modified atmosphere packaging
author Amaro, Ana L.
author_facet Amaro, Ana L.
Beaulieu, John C.
Almeida, Domingos P. F.
Malcata, F. X.
author_role author
author2 Beaulieu, John C.
Almeida, Domingos P. F.
Malcata, F. X.
author2_role author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa
dc.contributor.author.fl_str_mv Amaro, Ana L.
Beaulieu, John C.
Almeida, Domingos P. F.
Malcata, F. X.
dc.subject.por.fl_str_mv Cucumis melo
Firmness
Minimally processed
Quality
topic Cucumis melo
Firmness
Minimally processed
Quality
publishDate 2009
dc.date.none.fl_str_mv 2009
2009-01-01T00:00:00Z
2011-09-12T16:51:12Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://hdl.handle.net/10400.14/5388
url http://hdl.handle.net/10400.14/5388
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.relation.none.fl_str_mv COST 924 CONFERENCE – PROCEEDINGS ENVIRONMENTALLY FRIENDLY AND SAFE TECHNOLOGIES FOR QUALITY OF FRUITS AND VEGETABLES, Faro, Portugal, 14-16 Janeiro, 2009 – “International Conference: Book of Abstracts”. [Faro: Universidade do Algarve], 2009. p. S501
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv
_version_ 1799131711785664512