Mead and Other Fermented Beverages
Autor(a) principal: | |
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Data de Publicação: | 2016 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Capítulo de livro |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/10198/15428 |
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RCAP_6c7509230c381f40fca18817aa8964e9 |
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Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
title |
Mead and Other Fermented Beverages |
author |
Pereira, Ana Paula |
author2 |
Oliveira, José M. Ferreira, Alexandra Mendes Estevinho, Leticia M. Faia, Arlete Mendes |
topic |
Fermentation control Honey characterization Mead aroma Mead production Mead styles Sensory evaluation Yeast immobilization |
publishDate |
2016 |
format |
bookPart |
url |
http://hdl.handle.net/10198/15428 |
language |
eng |
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Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
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RCAAP |