Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Beatriz Luísa Barbosa Vieira da Silva
Data de Publicação: 2016
Tipo de documento: Dissertação
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: https://hdl.handle.net/10216/87082
id RCAP_a21782fd1c054d8522dae32ab5d351ab
oai_identifier_str oai:repositorio-aberto.up.pt:10216/87082
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-productsOutras ciências médicasOther medical sciences2016-11-042016-11-04T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/masterThesisapplication/pdfhttps://hdl.handle.net/10216/87082TID:201436531engBeatriz Luísa Barbosa Vieira da Silvainfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-11-29T15:31:37Zoai:repositorio-aberto.up.pt:10216/87082Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-20T00:25:43.602440Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products
title Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products
spellingShingle Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products
Beatriz Luísa Barbosa Vieira da Silva
Outras ciências médicas
Other medical sciences
title_short Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products
title_full Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products
title_fullStr Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products
title_full_unstemmed Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products
title_sort Enhancement of the formulation of "almendrado" biscuit through the incorporation of almond oil extraction by-products
author Beatriz Luísa Barbosa Vieira da Silva
author_facet Beatriz Luísa Barbosa Vieira da Silva
author_role author
dc.contributor.author.fl_str_mv Beatriz Luísa Barbosa Vieira da Silva
dc.subject.por.fl_str_mv Outras ciências médicas
Other medical sciences
topic Outras ciências médicas
Other medical sciences
publishDate 2016
dc.date.none.fl_str_mv 2016-11-04
2016-11-04T00:00:00Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/masterThesis
format masterThesis
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv https://hdl.handle.net/10216/87082
TID:201436531
url https://hdl.handle.net/10216/87082
identifier_str_mv TID:201436531
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv
_version_ 1799136171451744256