Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2012 |
Tipo de documento: | Artigo de conferência |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/10400.1/5637 |
Resumo: | Traditional portuguese is diverse, prepared with different raw materials. Culinary is varied, uses plenty of cooking methods and different processed foods. |
id |
RCAP_ee2b29ecfbbf94a08b6ac61f0f6e37b4 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:sapientia.ualg.pt:10400.1/5637 |
network_acronym_str |
RCAP |
network_name_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository_id_str |
7160 |
spelling |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy lifeTraditional portuguese is diverse, prepared with different raw materials. Culinary is varied, uses plenty of cooking methods and different processed foods.SapientiaBraz, Nídia2014-11-17T10:23:27Z20122012-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectapplication/pdfapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.1/5637engAUT: NBR00030;info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-24T10:16:53Zoai:sapientia.ualg.pt:10400.1/5637Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T19:58:38.774498Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse |
dc.title.none.fl_str_mv |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy life |
title |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy life |
spellingShingle |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy life Braz, Nídia |
title_short |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy life |
title_full |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy life |
title_fullStr |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy life |
title_full_unstemmed |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy life |
title_sort |
Pleasant healthy food. Pleasant healthy life |
author |
Braz, Nídia |
author_facet |
Braz, Nídia |
author_role |
author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Sapientia |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
Braz, Nídia |
description |
Traditional portuguese is diverse, prepared with different raw materials. Culinary is varied, uses plenty of cooking methods and different processed foods. |
publishDate |
2012 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2012 2012-01-01T00:00:00Z 2014-11-17T10:23:27Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
format |
conferenceObject |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
http://hdl.handle.net/10400.1/5637 |
url |
http://hdl.handle.net/10400.1/5637 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.relation.none.fl_str_mv |
AUT: NBR00030; |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
application/pdf application/pdf |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação instacron:RCAAP |
instname_str |
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
instacron_str |
RCAAP |
institution |
RCAAP |
reponame_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
collection |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
repository.mail.fl_str_mv |
|
_version_ |
1799133204613955584 |