Pleasant healthy food. Pleasant healthy life

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Braz, Nídia
Data de Publicação: 2012
Tipo de documento: Artigo de conferência
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: http://hdl.handle.net/10400.1/5637
Resumo: Traditional portuguese is diverse, prepared with different raw materials. Culinary is varied, uses plenty of cooking methods and different processed foods.
id RCAP_ee2b29ecfbbf94a08b6ac61f0f6e37b4
oai_identifier_str oai:sapientia.ualg.pt:10400.1/5637
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling Pleasant healthy food. Pleasant healthy lifeTraditional portuguese is diverse, prepared with different raw materials. Culinary is varied, uses plenty of cooking methods and different processed foods.SapientiaBraz, Nídia2014-11-17T10:23:27Z20122012-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectapplication/pdfapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.1/5637engAUT: NBR00030;info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2024-11-29T10:37:11Zoai:sapientia.ualg.pt:10400.1/5637Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openairemluisa.alvim@gmail.comopendoar:71602024-11-29T10:37:11Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
title Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
spellingShingle Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
Braz, Nídia
title_short Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
title_full Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
title_fullStr Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
title_full_unstemmed Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
title_sort Pleasant healthy food. Pleasant healthy life
author Braz, Nídia
author_facet Braz, Nídia
author_role author
dc.contributor.none.fl_str_mv Sapientia
dc.contributor.author.fl_str_mv Braz, Nídia
description Traditional portuguese is diverse, prepared with different raw materials. Culinary is varied, uses plenty of cooking methods and different processed foods.
publishDate 2012
dc.date.none.fl_str_mv 2012
2012-01-01T00:00:00Z
2014-11-17T10:23:27Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/conferenceObject
format conferenceObject
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://hdl.handle.net/10400.1/5637
url http://hdl.handle.net/10400.1/5637
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.relation.none.fl_str_mv AUT: NBR00030;
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
application/pdf
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv mluisa.alvim@gmail.com
_version_ 1817549759292899328