Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Brassesco, María
Data de Publicação: 2021
Outros Autores: Vilas-Boas, Ana M., Brandão, Teresa, Silva, Cristina, Pintado, Manuela
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: http://hdl.handle.net/10400.14/37492
id RCAP_ff906c6c3553a280dd65652dd63f9f04
oai_identifier_str oai:repositorio.ucp.pt:10400.14/37492
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effectsCarob pulpSeedsBioactive compoundsAntioxidant activityVeritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaBrassesco, MaríaVilas-Boas, Ana M.Brandão, TeresaSilva, CristinaPintado, Manuela2022-05-10T11:08:41Z20212021-01-01T00:00:00Zconference objectinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/37492enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2024-09-06T12:37:16Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/37492Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openairemluisa.alvim@gmail.comopendoar:71602024-09-06T12:37:16Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects
title Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects
spellingShingle Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects
Brassesco, María
Carob pulp
Seeds
Bioactive compounds
Antioxidant activity
title_short Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects
title_full Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects
title_fullStr Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects
title_full_unstemmed Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects
title_sort Chemical composition, antioxidant capacity and phenolic contents of carob (Ceratonia siliqua L.) flour as related to seed presence and roasting effects
author Brassesco, María
author_facet Brassesco, María
Vilas-Boas, Ana M.
Brandão, Teresa
Silva, Cristina
Pintado, Manuela
author_role author
author2 Vilas-Boas, Ana M.
Brandão, Teresa
Silva, Cristina
Pintado, Manuela
author2_role author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa
dc.contributor.author.fl_str_mv Brassesco, María
Vilas-Boas, Ana M.
Brandão, Teresa
Silva, Cristina
Pintado, Manuela
dc.subject.por.fl_str_mv Carob pulp
Seeds
Bioactive compounds
Antioxidant activity
topic Carob pulp
Seeds
Bioactive compounds
Antioxidant activity
publishDate 2021
dc.date.none.fl_str_mv 2021
2021-01-01T00:00:00Z
2022-05-10T11:08:41Z
dc.type.driver.fl_str_mv conference object
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://hdl.handle.net/10400.14/37492
url http://hdl.handle.net/10400.14/37492
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv mluisa.alvim@gmail.com
_version_ 1817547046526124032