Fat supplementation for milking cows

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: López, Susana Ester
Data de Publicação: 2005
Outros Autores: López, Jorge
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Pesquisa Agropecuária Gaúcha (Online)
Texto Completo: http://revistapag.agricultura.rs.gov.br/ojs/index.php/revistapag/article/view/288
Resumo: Energy defficiency in diets of milking cows at the fi rst third of lactation will result in a decrease in production and weight. In order to increase the energetic density of the diet without raising troubles to the animal, attention has been directed to fat supplementation and feeds with high levels of ether extract. Several sources of fats may be utilized such as tallow, oleaginous seeds and the “by pass” fat. The objective of this review was to check the effects of utilizing diets supplemented with different sources of fats during lactation of milking cows.
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spelling Fat supplementation for milking cows Suplementação lipídica para vacas leiteiras“by pass” fat, milking cows, soybean grains, tallow.gordura protegida, grãos de soja, sebo, vacas em lactação.Energy defficiency in diets of milking cows at the fi rst third of lactation will result in a decrease in production and weight. In order to increase the energetic density of the diet without raising troubles to the animal, attention has been directed to fat supplementation and feeds with high levels of ether extract. Several sources of fats may be utilized such as tallow, oleaginous seeds and the “by pass” fat. The objective of this review was to check the effects of utilizing diets supplemented with different sources of fats during lactation of milking cows. A deficiência de energia nas dietas de vacas leiteiras no terço inicial da lactação resulta em declínio da produção e perda de peso. Para aumentar a densidade energética sem causar transtornos ao animal, atenção tem sido direcionada à suplementação lipídica e alimentos com altas concentrações de lipídeos. Várias fontes de lipídeos podem ser utilizadas como o sebo animal, as sementes de oleaginosas e a gordura protegida. O objetivo desta revisão foi estudar os efeitos da utilização de dietas com suple- mentação de diferentes fontes de gordura na lactação de vacas em produção. Departamento de Diagnóstico e Pesquisa Agropecuária. Secretaria de Agricultura, Pecuária e Desenvolvimento Rural2005-12-20info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttp://revistapag.agricultura.rs.gov.br/ojs/index.php/revistapag/article/view/288Pesquisa Agropecuária Gaúcha; Vol 11 No 1/2 (2005): PESQ. AGROP. GAÚCHA; 103-112Pesquisa Agropecuária Gaúcha; v. 11 n. 1/2 (2005): PESQ. AGROP. GAÚCHA; 103-1122595-76860104-9070reponame:Pesquisa Agropecuária Gaúcha (Online)instname:Secretaria de Agricultura, Pecuária e Desenvolvimento Rural do Rio Grande do Sulinstacron:SEAPDRporhttp://revistapag.agricultura.rs.gov.br/ojs/index.php/revistapag/article/view/288/252López, Susana Ester López, Jorge info:eu-repo/semantics/openAccess2024-04-22T12:33:44Zoai:ojs.revistapag.agricultura.rs.gov.br:article/288Revistahttp://revistapag.agricultura.rs.gov.br/ojs/index.php/revistapagPUBhttp://revistapag.agricultura.rs.gov.br/ojs/index.php/revistapag/oaipag@agricultura.rs.gov.br||2595-76860104-9070opendoar:2024-04-22T12:33:44Pesquisa Agropecuária Gaúcha (Online) - Secretaria de Agricultura, Pecuária e Desenvolvimento Rural do Rio Grande do Sulfalse
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