APA Citation

Cangussu, R. d. C., Oliveira, T. F. d., Santana, K. T. C., Pires, A. C. S., & Pinto, M. S. (2019). Caracterização física e do perfil de textura na maturação do queijo artesanal da região Serra Geral - MG.

Chicago Style Citation

Cangussu, Roberta da Cruz, Thinara Freitas de Oliveira, Kely Tatianne Costa Santana, Ana Clarissa Santos Pires, and Maximiliano Soares Pinto. Caracterização Física E Do Perfil De Textura Na Maturação Do Queijo Artesanal Da Região Serra Geral - MG. 2019.

MLA Citation

Cangussu, Roberta da Cruz, et al. Caracterização Física E Do Perfil De Textura Na Maturação Do Queijo Artesanal Da Região Serra Geral - MG. 2019.

Note: citation formatting may not correspond 100% to that defined by the respective standard, to manage citations it is recommended to use the software Zotero , which allows the automatic upload of Oasisbr references.