Performance and carcass traits of Santa Inês lambs finished with different sources of forage
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2013 |
Outros Autores: | , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://repositorio.unb.br/handle/10482/28979 https://dx.doi.org/10.1590/S1516-35982013000600007 |
id |
UNB_5d6d06ec96780e7d13897c97b5b45ffd |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:repositorio2.unb.br:10482/28979 |
network_name_str |
Repositório Institucional da UnB |
title |
Performance and carcass traits of Santa Inês lambs finished with different sources of forage |
author |
Menezes, Adriana Morato de |
author2 |
Louvandini, Helder Esteves, Geisa Isilda Ferreira Dalcin, Luciana Canozzi, Maria Eugênia Andrighetto Barcellos, Júlio Otávio Jardim Pimentel, Concepta Margaret McManus |
topic |
Carcaça Mandioca Ervilhas Ovelha Cana-de-açúcar Feno |
publishDate |
2013 |
format |
article |
url |
http://repositorio.unb.br/handle/10482/28979 https://dx.doi.org/10.1590/S1516-35982013000600007 |
language |
eng |
instname_str |
Universidade de Brasília (UnB) |
instacron_str |
UNB |