Dietary Brazilian red pepper essential oil on pork meat quality and lipid oxidation

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Gois, Franz Dias
Data de Publicação: 2017
Outros Autores: Sbardella, Maicon, Lima, Cristiane Bovi de, Migotto, Dannielle Leonardi, Cairo, Pedro Leon Gomes, Garbossa, Cesar Augusto Pospissil, Racanicci, Aline Mondini Calil, Costa, Leandro Batista
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://repositorio.unb.br/handle/10482/30711
http://dx.doi.org/10.1590/0103-8478cr20160127
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title Dietary Brazilian red pepper essential oil on pork meat quality and lipid oxidation
author Gois, Franz Dias
author2 Sbardella, Maicon
Lima, Cristiane Bovi de
Migotto, Dannielle Leonardi
Cairo, Pedro Leon Gomes
Garbossa, Cesar Augusto Pospissil
Racanicci, Aline Mondini Calil
Costa, Leandro Batista
topic Antioxidantes
Ácidos graxos
Músculos
Alimentos - aditivos
publishDate 2017
format article
url http://repositorio.unb.br/handle/10482/30711
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language eng
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