Identification of main contamination points by hygiene indicator microorganisms in beef processing plants

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Barros, Márcia de Aguiar Ferreira
Data de Publicação: 2007
Outros Autores: Nero, Luís Augusto, Monteiro, Alexandre Amorim, Beloti, Vanerli
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://repositorio.unb.br/handle/10482/26909
https://dx.doi.org/10.1590/S0101-20612007000400028
id UNB_f5e50e334d3bee536e5695c7b26c2c6c
oai_identifier_str oai:repositorio2.unb.br:10482/26909
network_name_str Repositório Institucional da UnB
title Identification of main contamination points by hygiene indicator microorganisms in beef processing plants
author Barros, Márcia de Aguiar Ferreira
author2 Nero, Luís Augusto
Monteiro, Alexandre Amorim
Beloti, Vanerli
topic beef
contamination
indicator microorganisms
meat processing
Escherichia coli
carne bovina
contaminação
microrganismos indicadores
processamento
Escherichia coli
publishDate 2007
format article
url http://repositorio.unb.br/handle/10482/26909
https://dx.doi.org/10.1590/S0101-20612007000400028
language eng
instname_str Universidade de Brasília (UnB)
instacron_str UNB