Utilização de isótopos estáveis em ruminantes

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Ducatti, Carlos [UNESP]
Data de Publicação: 2011
Outros Autores: Martins, Cyntia Ludovico [UNESP], Arrigoni, Mário de Beni [UNESP], Martins, Marcela Buosi [UNESP], Vieira Júnior, Luis Carlos [UNESP], Denadai, Juliana Célia [UNESP]
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Repositório Institucional da UNESP
Texto Completo: http://www.revista.sbz.org.br/artigo/index.php?artigo=66298&idiom=en
http://hdl.handle.net/11449/141136
Resumo: The technique of stable isotopes has been used as a tool for the detection of adulteration in food. There are important advantages for the use of stable isotopes over conventional techniques. Naturally occurring as dietary indicators, besides the fact of their estimates are based on the isotopic dietary food assimilated and not just in food intake. Still, by this technique, information can be obtained from diets consumed the short and long periods, depending on the tissue evaluated. This review provides an overview of key elements isotopic used in studies in ruminants.
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