Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2015 |
Outros Autores: | , , |
Tipo de documento: | Capítulo de livro |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) |
Texto Completo: | http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1035151 |
id |
EMBRAPA-9_97f0f2e61da4823f68765ff3b33a8230 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.infoteca.cnptia.embrapa.br:doc/1035151 |
network_acronym_str |
EMBRAPA-9 |
network_name_str |
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) |
repository_id_str |
|
spelling |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.EventoTD-NMR spectroscopyLUIZ ALBERTO COLNAGO, CNPDIA.COLNAGO, L. A.MORAES, T. B.MONARETTO, F. D.ANDRADE, F. D.2018-08-03T00:11:04Z2018-08-03T00:11:04Z2016-01-2620152018-08-03T00:11:04Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookPartIn: CAPOZZI, F.; LAGHI, L.; BELTON, P. S. (Ed.). Magnetic resonance in food science: defining food by magnetic resonance. Cambridge, UK: The Royal Society of Chemistry, 2015. p. 1-16.978-1-78262-031-0http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/103515110.1039/9781782622741-00001enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-08-03T00:11:10Zoai:www.infoteca.cnptia.embrapa.br:doc/1035151Repositório InstitucionalPUBhttps://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca-oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:2024-03-20T11:12:28.399055Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy. |
title |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy. |
spellingShingle |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy. COLNAGO, L. A. Evento TD-NMR spectroscopy |
title_short |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy. |
title_full |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy. |
title_fullStr |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy. |
title_full_unstemmed |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy. |
title_sort |
Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy. |
author |
COLNAGO, L. A. |
author_facet |
COLNAGO, L. A. MORAES, T. B. MONARETTO, F. D. ANDRADE, F. D. |
author_role |
author |
author2 |
MORAES, T. B. MONARETTO, F. D. ANDRADE, F. D. |
author2_role |
author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
LUIZ ALBERTO COLNAGO, CNPDIA. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
COLNAGO, L. A. MORAES, T. B. MONARETTO, F. D. ANDRADE, F. D. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Evento TD-NMR spectroscopy |
topic |
Evento TD-NMR spectroscopy |
publishDate |
2015 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2015 2016-01-26 2018-08-03T00:11:04Z 2018-08-03T00:11:04Z 2018-08-03T00:11:04Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/bookPart |
format |
bookPart |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: CAPOZZI, F.; LAGHI, L.; BELTON, P. S. (Ed.). Magnetic resonance in food science: defining food by magnetic resonance. Cambridge, UK: The Royal Society of Chemistry, 2015. p. 1-16. 978-1-78262-031-0 http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1035151 10.1039/9781782622741-00001 |
identifier_str_mv |
In: CAPOZZI, F.; LAGHI, L.; BELTON, P. S. (Ed.). Magnetic resonance in food science: defining food by magnetic resonance. Cambridge, UK: The Royal Society of Chemistry, 2015. p. 1-16. 978-1-78262-031-0 10.1039/9781782622741-00001 |
url |
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1035151 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) |
collection |
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794510107559591936 |