Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: COLNAGO, L. A.
Data de Publicação: 2015
Outros Autores: MORAES, T. B., MONARETTO, F. D., ANDRADE, F. D.
Tipo de documento: Capítulo de livro
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
Texto Completo: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1035151
id EMBRAPA-9_97f0f2e61da4823f68765ff3b33a8230
oai_identifier_str oai:www.infoteca.cnptia.embrapa.br:doc/1035151
network_acronym_str EMBRAPA-9
network_name_str Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
repository_id_str
spelling Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.EventoTD-NMR spectroscopyLUIZ ALBERTO COLNAGO, CNPDIA.COLNAGO, L. A.MORAES, T. B.MONARETTO, F. D.ANDRADE, F. D.2018-08-03T00:11:04Z2018-08-03T00:11:04Z2016-01-2620152018-08-03T00:11:04Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookPartIn: CAPOZZI, F.; LAGHI, L.; BELTON, P. S. (Ed.). Magnetic resonance in food science: defining food by magnetic resonance. Cambridge, UK: The Royal Society of Chemistry, 2015. p. 1-16.978-1-78262-031-0http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/103515110.1039/9781782622741-00001enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-08-03T00:11:10Zoai:www.infoteca.cnptia.embrapa.br:doc/1035151Repositório InstitucionalPUBhttps://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca-oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:2024-03-20T11:12:28.399055Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
title Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
spellingShingle Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
COLNAGO, L. A.
Evento
TD-NMR spectroscopy
title_short Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
title_full Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
title_fullStr Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
title_full_unstemmed Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
title_sort Rapid determination of food quality using steady state free precession sequences in TD-NMR spectroscopy.
author COLNAGO, L. A.
author_facet COLNAGO, L. A.
MORAES, T. B.
MONARETTO, F. D.
ANDRADE, F. D.
author_role author
author2 MORAES, T. B.
MONARETTO, F. D.
ANDRADE, F. D.
author2_role author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv LUIZ ALBERTO COLNAGO, CNPDIA.
dc.contributor.author.fl_str_mv COLNAGO, L. A.
MORAES, T. B.
MONARETTO, F. D.
ANDRADE, F. D.
dc.subject.por.fl_str_mv Evento
TD-NMR spectroscopy
topic Evento
TD-NMR spectroscopy
publishDate 2015
dc.date.none.fl_str_mv 2015
2016-01-26
2018-08-03T00:11:04Z
2018-08-03T00:11:04Z
2018-08-03T00:11:04Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/bookPart
format bookPart
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: CAPOZZI, F.; LAGHI, L.; BELTON, P. S. (Ed.). Magnetic resonance in food science: defining food by magnetic resonance. Cambridge, UK: The Royal Society of Chemistry, 2015. p. 1-16.
978-1-78262-031-0
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1035151
10.1039/9781782622741-00001
identifier_str_mv In: CAPOZZI, F.; LAGHI, L.; BELTON, P. S. (Ed.). Magnetic resonance in food science: defining food by magnetic resonance. Cambridge, UK: The Royal Society of Chemistry, 2015. p. 1-16.
978-1-78262-031-0
10.1039/9781782622741-00001
url http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1035151
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
collection Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
repository.name.fl_str_mv Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794510107559591936