Do production and storage affect the quality of green banana biomass?

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: RIQUETTE, R. F. R.
Data de Publicação: 2019
Outros Autores: GINANI, V. C., LEANDRO, E. dos S., ALENCAR, E. R. de, MALDONADE, I. R., AGUIAR, L. A. de, ACÁCIO, G. M. de S., MARIANO, D. R. H., ZANDONADI, R. P.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1120237
id EMBR_065bc8b42584c9d1fdae305351c2f561
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1120237
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Do production and storage affect the quality of green banana biomass?Green banana biomassResistant starchPhenolic compoundsVitamin contentROBERTA FIGUEIREDO RESENDE RIQUETTE, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; VERÔNICA CORTEZ GINANI, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; ELIANA DOS SANTOS LEANDRO, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; ERNANDES RODRIGUES DE ALENCAR, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; LORENA ANDRADE DE AGUIAR, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; GIOVANNA MARIA DE SOUZA ACÁCIO, CENTRO UNIVERSITÁRIO UNIEURO; DAPHNY ROBERTO HIGINO MARIANO, CENTRO UNIVERSITÁRIO UNIEURO; RENATA PUPPIN ZANDONADI, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA.RIQUETTE, R. F. R.GINANI, V. C.LEANDRO, E. dos S.ALENCAR, E. R. deMALDONADE, I. R.AGUIAR, L. A. deACÁCIO, G. M. de S.MARIANO, D. R. H.ZANDONADI, R. P.2022-05-20T12:19:42Z2022-05-20T12:19:42Z2020-02-132019info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleLWT - Food Science and Technology, v. 111, p. 190-203, 2019.1096-1127http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1120237enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2022-05-20T12:19:52Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1120237Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542022-05-20T12:19:52falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542022-05-20T12:19:52Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Do production and storage affect the quality of green banana biomass?
title Do production and storage affect the quality of green banana biomass?
spellingShingle Do production and storage affect the quality of green banana biomass?
RIQUETTE, R. F. R.
Green banana biomass
Resistant starch
Phenolic compounds
Vitamin content
title_short Do production and storage affect the quality of green banana biomass?
title_full Do production and storage affect the quality of green banana biomass?
title_fullStr Do production and storage affect the quality of green banana biomass?
title_full_unstemmed Do production and storage affect the quality of green banana biomass?
title_sort Do production and storage affect the quality of green banana biomass?
author RIQUETTE, R. F. R.
author_facet RIQUETTE, R. F. R.
GINANI, V. C.
LEANDRO, E. dos S.
ALENCAR, E. R. de
MALDONADE, I. R.
AGUIAR, L. A. de
ACÁCIO, G. M. de S.
MARIANO, D. R. H.
ZANDONADI, R. P.
author_role author
author2 GINANI, V. C.
LEANDRO, E. dos S.
ALENCAR, E. R. de
MALDONADE, I. R.
AGUIAR, L. A. de
ACÁCIO, G. M. de S.
MARIANO, D. R. H.
ZANDONADI, R. P.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv ROBERTA FIGUEIREDO RESENDE RIQUETTE, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; VERÔNICA CORTEZ GINANI, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; ELIANA DOS SANTOS LEANDRO, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; ERNANDES RODRIGUES DE ALENCAR, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; LORENA ANDRADE DE AGUIAR, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; GIOVANNA MARIA DE SOUZA ACÁCIO, CENTRO UNIVERSITÁRIO UNIEURO; DAPHNY ROBERTO HIGINO MARIANO, CENTRO UNIVERSITÁRIO UNIEURO; RENATA PUPPIN ZANDONADI, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA.
dc.contributor.author.fl_str_mv RIQUETTE, R. F. R.
GINANI, V. C.
LEANDRO, E. dos S.
ALENCAR, E. R. de
MALDONADE, I. R.
AGUIAR, L. A. de
ACÁCIO, G. M. de S.
MARIANO, D. R. H.
ZANDONADI, R. P.
dc.subject.por.fl_str_mv Green banana biomass
Resistant starch
Phenolic compounds
Vitamin content
topic Green banana biomass
Resistant starch
Phenolic compounds
Vitamin content
publishDate 2019
dc.date.none.fl_str_mv 2019
2020-02-13
2022-05-20T12:19:42Z
2022-05-20T12:19:42Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv LWT - Food Science and Technology, v. 111, p. 190-203, 2019.
1096-1127
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1120237
identifier_str_mv LWT - Food Science and Technology, v. 111, p. 190-203, 2019.
1096-1127
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1120237
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503523289792512