Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2018 |
Outros Autores: | , , , , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091924 |
id |
EMBR_16c7cf15852279916bded7145606952e |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1091924 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE.PrebioticChlorogenic acidFructooligosaccharidesSmallanthus sonchifoliusMaria de Fátima Gomes da Silva, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos; ANA PAULA DIONISIO, CNPAT; FERNANDO ANTONIO PINTO DE ABREU, CNPAT; EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT; NEDIO JAIR WURLITZER, CNPAT; LORENA MARA ALEXANDRE E SILVA, CNPAT; PAULO RICELI VASCONCELOS RIBEIRO, CNPAT; Sueli Rodrigues, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos; CARLOS ALBERTO KENJI TANIGUCHI, CNPAT; Dorasilvia Ferreira Pontes, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos.SILVA, M. de F. G. daDIONISIO, A. P.ABREU, F. A. P. deBRITO, E. S. deWURLITZER, N. J.SILVA, L. M. A. eRIBEIRO, P. R. V.RODRIGUES, S.TANIGUCHI, C. A. K.PONTES, D. F.2018-05-26T00:36:47Z2018-05-26T00:36:47Z2018-05-2420182019-01-29T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleFood Chemistry, v. 245, p. 1239-1247, 2018.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091924enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-05-26T00:36:54Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1091924Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-05-26T00:36:54falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-05-26T00:36:54Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. |
title |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. |
spellingShingle |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. SILVA, M. de F. G. da Prebiotic Chlorogenic acid Fructooligosaccharides Smallanthus sonchifolius |
title_short |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. |
title_full |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. |
title_fullStr |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. |
title_full_unstemmed |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. |
title_sort |
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. |
author |
SILVA, M. de F. G. da |
author_facet |
SILVA, M. de F. G. da DIONISIO, A. P. ABREU, F. A. P. de BRITO, E. S. de WURLITZER, N. J. SILVA, L. M. A. e RIBEIRO, P. R. V. RODRIGUES, S. TANIGUCHI, C. A. K. PONTES, D. F. |
author_role |
author |
author2 |
DIONISIO, A. P. ABREU, F. A. P. de BRITO, E. S. de WURLITZER, N. J. SILVA, L. M. A. e RIBEIRO, P. R. V. RODRIGUES, S. TANIGUCHI, C. A. K. PONTES, D. F. |
author2_role |
author author author author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Maria de Fátima Gomes da Silva, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos; ANA PAULA DIONISIO, CNPAT; FERNANDO ANTONIO PINTO DE ABREU, CNPAT; EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT; NEDIO JAIR WURLITZER, CNPAT; LORENA MARA ALEXANDRE E SILVA, CNPAT; PAULO RICELI VASCONCELOS RIBEIRO, CNPAT; Sueli Rodrigues, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos; CARLOS ALBERTO KENJI TANIGUCHI, CNPAT; Dorasilvia Ferreira Pontes, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia de Alimentos. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
SILVA, M. de F. G. da DIONISIO, A. P. ABREU, F. A. P. de BRITO, E. S. de WURLITZER, N. J. SILVA, L. M. A. e RIBEIRO, P. R. V. RODRIGUES, S. TANIGUCHI, C. A. K. PONTES, D. F. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Prebiotic Chlorogenic acid Fructooligosaccharides Smallanthus sonchifolius |
topic |
Prebiotic Chlorogenic acid Fructooligosaccharides Smallanthus sonchifolius |
publishDate |
2018 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2018-05-26T00:36:47Z 2018-05-26T00:36:47Z 2018-05-24 2018 2019-01-29T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Food Chemistry, v. 245, p. 1239-1247, 2018. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091924 |
identifier_str_mv |
Food Chemistry, v. 245, p. 1239-1247, 2018. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091924 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503455413370880 |