Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: SAWITZKI, M. C.
Data de Publicação: 2007
Outros Autores: FIORENTINI, A. M., BROD, F. C. A., TAGLIARI, C., BERTOL, T. M., ARISI, A. C. M., SANT'ANNA, E. S.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/443628
Resumo: Projeto n. 16.00.30001-16.
id EMBR_1ee5cdc9733223f6e45e5e4c5050f8c9
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/443628
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.Linguiça fermentada naturalmenteCaracterística fenotipicaPCRLactobacillus plantarumProjeto n. 16.00.30001-16.MARISTELA CORTEZ SAWIZTKI, Universidade Estadual do Oeste do Paraná; Ângela Maria Fiorentini, Universidade Federal de Santa Catarina; FÁBIO CRIATIANO ANGONESI BROD, Universidade Federal de Santa Catarina; Carolini Tagliari, Universidade Federal de Santa Catarina; TERESINHA MARISA BERTOL, CNPSA; ANA CAROLINA MAISONNAVE ARISI, Universidade Federal de Santa Catarina; ERNANI SEBASTIÃO SANT ANNA, Universidade Federal de Santa Catarina.SAWITZKI, M. C.FIORENTINI, A. M.BROD, F. C. A.TAGLIARI, C.BERTOL, T. M.ARISI, A. C. M.SANT'ANNA, E. S.2016-03-08T06:16:38Z2016-03-08T06:16:38Z2007-12-1720072016-03-08T06:16:38Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleBrazilian Journal of Microbiology, v.38, n3. p. 547-552, 2007.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/443628enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T02:26:38Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/443628Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-16T02:26:38falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T02:26:38Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.
title Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.
spellingShingle Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.
SAWITZKI, M. C.
Linguiça fermentada naturalmente
Característica fenotipica
PCR
Lactobacillus plantarum
title_short Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.
title_full Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.
title_fullStr Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.
title_full_unstemmed Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.
title_sort Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages.
author SAWITZKI, M. C.
author_facet SAWITZKI, M. C.
FIORENTINI, A. M.
BROD, F. C. A.
TAGLIARI, C.
BERTOL, T. M.
ARISI, A. C. M.
SANT'ANNA, E. S.
author_role author
author2 FIORENTINI, A. M.
BROD, F. C. A.
TAGLIARI, C.
BERTOL, T. M.
ARISI, A. C. M.
SANT'ANNA, E. S.
author2_role author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv MARISTELA CORTEZ SAWIZTKI, Universidade Estadual do Oeste do Paraná; Ângela Maria Fiorentini, Universidade Federal de Santa Catarina; FÁBIO CRIATIANO ANGONESI BROD, Universidade Federal de Santa Catarina; Carolini Tagliari, Universidade Federal de Santa Catarina; TERESINHA MARISA BERTOL, CNPSA; ANA CAROLINA MAISONNAVE ARISI, Universidade Federal de Santa Catarina; ERNANI SEBASTIÃO SANT ANNA, Universidade Federal de Santa Catarina.
dc.contributor.author.fl_str_mv SAWITZKI, M. C.
FIORENTINI, A. M.
BROD, F. C. A.
TAGLIARI, C.
BERTOL, T. M.
ARISI, A. C. M.
SANT'ANNA, E. S.
dc.subject.por.fl_str_mv Linguiça fermentada naturalmente
Característica fenotipica
PCR
Lactobacillus plantarum
topic Linguiça fermentada naturalmente
Característica fenotipica
PCR
Lactobacillus plantarum
description Projeto n. 16.00.30001-16.
publishDate 2007
dc.date.none.fl_str_mv 2007-12-17
2007
2016-03-08T06:16:38Z
2016-03-08T06:16:38Z
2016-03-08T06:16:38Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Brazilian Journal of Microbiology, v.38, n3. p. 547-552, 2007.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/443628
identifier_str_mv Brazilian Journal of Microbiology, v.38, n3. p. 547-552, 2007.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/443628
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503419200798720