Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2011 |
Outros Autores: | , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/919898 |
Resumo: | Projeto/Plano de Ação: 01.06.10.603-05. |
id |
EMBR_353a5733e53f975340bfa1c667366454 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/919898 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping.CarcaçaFrango de CorteGenéticaProjeto/Plano de Ação: 01.06.10.603-05.BEATRIZ DO NASCIMENTO NUNES, UNESP; SALVADOR BOCCALETTI RAMOS, UNESP; RODRIGO PELICIONI SAVEGNAGO, UNESP; MONICA CORREA LEDUR, CNPSA; KÁTIA NONES, ESALQ; CLAUDETE HARA KLEIN, CNPSA; DANÍSIO PRADO MUNARI, UNESP.NUNES, B. do N.RAMOS, S. B.SAVEGNAGO, R. P.LEDUR, M. C.NONES, K.KLEIN, C. H.MUNARI, D. P.2012-03-22T11:11:11Z2012-03-22T11:11:11Z2012-03-22T11:11:11Z2012-03-22T11:11:11Z2012-03-2220112012-03-22T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleGenetics and Molecular Biology, Ribeirão Preto, v. 34, n. 3, p. 429-434, 2011.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/919898enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-15T23:41:12Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/919898Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-15T23:41:12falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-15T23:41:12Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping. |
title |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping. |
spellingShingle |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping. NUNES, B. do N. Carcaça Frango de Corte Genética |
title_short |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping. |
title_full |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping. |
title_fullStr |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping. |
title_full_unstemmed |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping. |
title_sort |
Genetic parameters for body weight, carcass chemical composition and yield in a broiler-layer cross developed for QTL mapping. |
author |
NUNES, B. do N. |
author_facet |
NUNES, B. do N. RAMOS, S. B. SAVEGNAGO, R. P. LEDUR, M. C. NONES, K. KLEIN, C. H. MUNARI, D. P. |
author_role |
author |
author2 |
RAMOS, S. B. SAVEGNAGO, R. P. LEDUR, M. C. NONES, K. KLEIN, C. H. MUNARI, D. P. |
author2_role |
author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
BEATRIZ DO NASCIMENTO NUNES, UNESP; SALVADOR BOCCALETTI RAMOS, UNESP; RODRIGO PELICIONI SAVEGNAGO, UNESP; MONICA CORREA LEDUR, CNPSA; KÁTIA NONES, ESALQ; CLAUDETE HARA KLEIN, CNPSA; DANÍSIO PRADO MUNARI, UNESP. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
NUNES, B. do N. RAMOS, S. B. SAVEGNAGO, R. P. LEDUR, M. C. NONES, K. KLEIN, C. H. MUNARI, D. P. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Carcaça Frango de Corte Genética |
topic |
Carcaça Frango de Corte Genética |
description |
Projeto/Plano de Ação: 01.06.10.603-05. |
publishDate |
2011 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2011 2012-03-22T11:11:11Z 2012-03-22T11:11:11Z 2012-03-22T11:11:11Z 2012-03-22T11:11:11Z 2012-03-22 2012-03-22T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Genetics and Molecular Biology, Ribeirão Preto, v. 34, n. 3, p. 429-434, 2011. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/919898 |
identifier_str_mv |
Genetics and Molecular Biology, Ribeirão Preto, v. 34, n. 3, p. 429-434, 2011. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/919898 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503361454669824 |