Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 1997 |
Outros Autores: | , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/761843 |
id |
EMBR_465e02bf8873cf1af920036a530b33e0 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/761843 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising.PostharvestQualityMechanical injuryArmazenamentoDano MecânicoLycopersicon EsculentumPós-ColheitaQualidadeTomatestoragetomatoesCELSO LUIZ MORETTI, CNPH; STEVEN A. SARGENT, UNIVERSITY OF FLORIDA; CHARLES A. SIMS, UNIVERSITY OF FLORIDA; ROLF PUSCHMANN, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA.MORETTI, C. L.SARGENT, S. A.SIMS, C. A.PUSCHMANN, R.2024-11-06T14:53:23Z2024-11-06T14:53:23Z1998-04-091997info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleProceedings of the Florida State Horticultural Society, v. 110, p. 195-197, 1997.0886-7283http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/761843enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2024-11-06T14:53:23Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/761843Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542024-11-06T14:53:23Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising. |
title |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising. |
spellingShingle |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising. MORETTI, C. L. Postharvest Quality Mechanical injury Armazenamento Dano Mecânico Lycopersicon Esculentum Pós-Colheita Qualidade Tomate storage tomatoes |
title_short |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising. |
title_full |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising. |
title_fullStr |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising. |
title_full_unstemmed |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising. |
title_sort |
Flavor alteration in tomato fruit due to internal bruising. |
author |
MORETTI, C. L. |
author_facet |
MORETTI, C. L. SARGENT, S. A. SIMS, C. A. PUSCHMANN, R. |
author_role |
author |
author2 |
SARGENT, S. A. SIMS, C. A. PUSCHMANN, R. |
author2_role |
author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
CELSO LUIZ MORETTI, CNPH; STEVEN A. SARGENT, UNIVERSITY OF FLORIDA; CHARLES A. SIMS, UNIVERSITY OF FLORIDA; ROLF PUSCHMANN, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
MORETTI, C. L. SARGENT, S. A. SIMS, C. A. PUSCHMANN, R. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Postharvest Quality Mechanical injury Armazenamento Dano Mecânico Lycopersicon Esculentum Pós-Colheita Qualidade Tomate storage tomatoes |
topic |
Postharvest Quality Mechanical injury Armazenamento Dano Mecânico Lycopersicon Esculentum Pós-Colheita Qualidade Tomate storage tomatoes |
publishDate |
1997 |
dc.date.none.fl_str_mv |
1997 1998-04-09 2024-11-06T14:53:23Z 2024-11-06T14:53:23Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Proceedings of the Florida State Horticultural Society, v. 110, p. 195-197, 1997. 0886-7283 http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/761843 |
identifier_str_mv |
Proceedings of the Florida State Horticultural Society, v. 110, p. 195-197, 1997. 0886-7283 |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/761843 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695727663448064 |