Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: MATHIAS, T. R. dos S.
Data de Publicação: 2011
Outros Autores: CARVALHO JUNIOR, I. C. de, CARVALHO, C. W. P. de, SÉRVULO, E. F. C.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/917249
id EMBR_47709f5f0d5e3b6d11039824739a4cdc
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/917249
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.Caracterização reológicaCaféEspessanteIogurteViscosidadeTHIAGO ROCHA DOS SANTOS MATHIAS, IFRJ; ITAMAR CABRAL DE CARVALHO JUNIOR; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; ELIANA FLÁVIA CAMPORESE SÉRVULO, UFRJ.MATHIAS, T. R. dos S.CARVALHO JUNIOR, I. C. deCARVALHO, C. W. P. deSÉRVULO, E. F. C.2012-03-03T01:02:07Z2012-03-03T01:02:07Z2012-03-0220112012-03-03T01:02:07Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleAlimentos e Nutrição, Araraquara, v. 22, n. 4, p. 521-529, out./dez. 2011.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/917249enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-15T22:43:42Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/917249Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-15T22:43:42falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-15T22:43:42Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.
title Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.
spellingShingle Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.
MATHIAS, T. R. dos S.
Caracterização reológica
Café
Espessante
Iogurte
Viscosidade
title_short Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.
title_full Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.
title_fullStr Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.
title_full_unstemmed Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.
title_sort Rheological characterization of coffee-flavored yogurt with different types of thickener.
author MATHIAS, T. R. dos S.
author_facet MATHIAS, T. R. dos S.
CARVALHO JUNIOR, I. C. de
CARVALHO, C. W. P. de
SÉRVULO, E. F. C.
author_role author
author2 CARVALHO JUNIOR, I. C. de
CARVALHO, C. W. P. de
SÉRVULO, E. F. C.
author2_role author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv THIAGO ROCHA DOS SANTOS MATHIAS, IFRJ; ITAMAR CABRAL DE CARVALHO JUNIOR; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; ELIANA FLÁVIA CAMPORESE SÉRVULO, UFRJ.
dc.contributor.author.fl_str_mv MATHIAS, T. R. dos S.
CARVALHO JUNIOR, I. C. de
CARVALHO, C. W. P. de
SÉRVULO, E. F. C.
dc.subject.por.fl_str_mv Caracterização reológica
Café
Espessante
Iogurte
Viscosidade
topic Caracterização reológica
Café
Espessante
Iogurte
Viscosidade
publishDate 2011
dc.date.none.fl_str_mv 2011
2012-03-03T01:02:07Z
2012-03-03T01:02:07Z
2012-03-02
2012-03-03T01:02:07Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Alimentos e Nutrição, Araraquara, v. 22, n. 4, p. 521-529, out./dez. 2011.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/917249
identifier_str_mv Alimentos e Nutrição, Araraquara, v. 22, n. 4, p. 521-529, out./dez. 2011.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/917249
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503360838107136