Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2017 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103163 |
id |
EMBR_59aa5e05a439b9c890509327ddd54804 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1103163 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.Flavonoides amarelosÁcido ascórbicoCarotenoidesAntocianinasClorofilaAscorbic acidChlorophyllCarotenoidsAnthocyaninsNigéria Pereira Gonçalves, Universidade Estadual do Ceará; Eliseu Marlônio Pereira de Lucena, Universidade Estadual do Ceará; Oriel Herrera Bonilla, Universidade Estadual do Ceará; MARCIA REGIA SOUZA DA SILVEIRA, CNPAT; Francisca Jéssica Costa Tavares, Universidade Estadual do Ceará.GONÇALVES, N. P.LUCENA, E. M. P. deBONILLA, O. H.SILVEIRA, M. R. S. daTAVARES, F. J. C.2019-01-11T00:03:51Z2019-01-11T00:03:51Z2019-01-0720172019-01-29T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleRevista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 39, n. 5, e-686, 2017.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103163enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2019-01-11T00:03:57Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1103163Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542019-01-11T00:03:57falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542019-01-11T00:03:57Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará. |
title |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará. |
spellingShingle |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará. GONÇALVES, N. P. Flavonoides amarelos Ácido ascórbico Carotenoides Antocianinas Clorofila Ascorbic acid Chlorophyll Carotenoids Anthocyanins |
title_short |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará. |
title_full |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará. |
title_fullStr |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará. |
title_full_unstemmed |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará. |
title_sort |
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará. |
author |
GONÇALVES, N. P. |
author_facet |
GONÇALVES, N. P. LUCENA, E. M. P. de BONILLA, O. H. SILVEIRA, M. R. S. da TAVARES, F. J. C. |
author_role |
author |
author2 |
LUCENA, E. M. P. de BONILLA, O. H. SILVEIRA, M. R. S. da TAVARES, F. J. C. |
author2_role |
author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Nigéria Pereira Gonçalves, Universidade Estadual do Ceará; Eliseu Marlônio Pereira de Lucena, Universidade Estadual do Ceará; Oriel Herrera Bonilla, Universidade Estadual do Ceará; MARCIA REGIA SOUZA DA SILVEIRA, CNPAT; Francisca Jéssica Costa Tavares, Universidade Estadual do Ceará. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
GONÇALVES, N. P. LUCENA, E. M. P. de BONILLA, O. H. SILVEIRA, M. R. S. da TAVARES, F. J. C. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Flavonoides amarelos Ácido ascórbico Carotenoides Antocianinas Clorofila Ascorbic acid Chlorophyll Carotenoids Anthocyanins |
topic |
Flavonoides amarelos Ácido ascórbico Carotenoides Antocianinas Clorofila Ascorbic acid Chlorophyll Carotenoids Anthocyanins |
publishDate |
2017 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2017 2019-01-11T00:03:51Z 2019-01-11T00:03:51Z 2019-01-07 2019-01-29T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 39, n. 5, e-686, 2017. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103163 |
identifier_str_mv |
Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 39, n. 5, e-686, 2017. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103163 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503468926369792 |