Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: GONÇALVES, N. P.
Data de Publicação: 2017
Outros Autores: LUCENA, E. M. P. de, BONILLA, O. H., SILVEIRA, M. R. S. da, TAVARES, F. J. C.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103163
id EMBR_59aa5e05a439b9c890509327ddd54804
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1103163
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.Flavonoides amarelosÁcido ascórbicoCarotenoidesAntocianinasClorofilaAscorbic acidChlorophyllCarotenoidsAnthocyaninsNigéria Pereira Gonçalves, Universidade Estadual do Ceará; Eliseu Marlônio Pereira de Lucena, Universidade Estadual do Ceará; Oriel Herrera Bonilla, Universidade Estadual do Ceará; MARCIA REGIA SOUZA DA SILVEIRA, CNPAT; Francisca Jéssica Costa Tavares, Universidade Estadual do Ceará.GONÇALVES, N. P.LUCENA, E. M. P. deBONILLA, O. H.SILVEIRA, M. R. S. daTAVARES, F. J. C.2019-01-11T00:03:51Z2019-01-11T00:03:51Z2019-01-0720172019-01-29T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleRevista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 39, n. 5, e-686, 2017.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103163enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2019-01-11T00:03:57Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1103163Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542019-01-11T00:03:57falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542019-01-11T00:03:57Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
title Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
spellingShingle Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
GONÇALVES, N. P.
Flavonoides amarelos
Ácido ascórbico
Carotenoides
Antocianinas
Clorofila
Ascorbic acid
Chlorophyll
Carotenoids
Anthocyanins
title_short Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
title_full Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
title_fullStr Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
title_full_unstemmed Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
title_sort Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
author GONÇALVES, N. P.
author_facet GONÇALVES, N. P.
LUCENA, E. M. P. de
BONILLA, O. H.
SILVEIRA, M. R. S. da
TAVARES, F. J. C.
author_role author
author2 LUCENA, E. M. P. de
BONILLA, O. H.
SILVEIRA, M. R. S. da
TAVARES, F. J. C.
author2_role author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Nigéria Pereira Gonçalves, Universidade Estadual do Ceará; Eliseu Marlônio Pereira de Lucena, Universidade Estadual do Ceará; Oriel Herrera Bonilla, Universidade Estadual do Ceará; MARCIA REGIA SOUZA DA SILVEIRA, CNPAT; Francisca Jéssica Costa Tavares, Universidade Estadual do Ceará.
dc.contributor.author.fl_str_mv GONÇALVES, N. P.
LUCENA, E. M. P. de
BONILLA, O. H.
SILVEIRA, M. R. S. da
TAVARES, F. J. C.
dc.subject.por.fl_str_mv Flavonoides amarelos
Ácido ascórbico
Carotenoides
Antocianinas
Clorofila
Ascorbic acid
Chlorophyll
Carotenoids
Anthocyanins
topic Flavonoides amarelos
Ácido ascórbico
Carotenoides
Antocianinas
Clorofila
Ascorbic acid
Chlorophyll
Carotenoids
Anthocyanins
publishDate 2017
dc.date.none.fl_str_mv 2017
2019-01-11T00:03:51Z
2019-01-11T00:03:51Z
2019-01-07
2019-01-29T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 39, n. 5, e-686, 2017.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103163
identifier_str_mv Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 39, n. 5, e-686, 2017.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103163
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503468926369792