Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: ARAÚJO, T. L. A. C. de
Data de Publicação: 2017
Outros Autores: PEREIRA, E. S., MIZUBUTI, I. Y., CAMPOS, A. C. N., PEREIRA, M. W. F., HEINZEN, E. L., MAGALHAES, H. C. R., BEZERRA, L. R., SILVA, L. P. da, OLIVEIRA, R. L.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1085691
id EMBR_5bcfb7b5ca52a0e3e92b1c545a0ab7f8
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1085691
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.Restrição alimentarCarne de carneiroSemiáridoFatty acidHair sheepSemi-arid condictionOvelhaÁcido GraxoDietary restrictionLean meatTHIAGO L. A. C. de ARAÚJO, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; ELZÂNIA S. PEREIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; IVONE Y. MIZUBUTI, Universidade Estadual de Londrina, Departamento de Ciência Animal; ANA C. N. CAMPOS, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; MARÍLIA, W. F. PEREIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; EDUARDO L. HEINZEN, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; HILTON CESAR RODRIGUES MAGALHAES, CNPAT; LEILSON R. BEZERRA, Universidade Federal do Piauí, Departamento de Ciência Animal, Campus Professora Cinobelina Elvas; LUCIANO P. da SILVA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; RONALDO L. OLIVEIRA, Universidade FEderal da Bahia, Departamento de Ciência Animal, Escola de Medicina Veterinária.ARAÚJO, T. L. A. C. dePEREIRA, E. S.MIZUBUTI, I. Y.CAMPOS, A. C. N.PEREIRA, M. W. F.HEINZEN, E. L.MAGALHAES, H. C. R.BEZERRA, L. R.SILVA, L. P. daOLIVEIRA, R. L.2018-01-17T22:56:15Z2018-01-17T22:56:15Z2018-01-1720172018-01-17T22:56:15Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleJournal of Animal Science and Biotechnology, v. 8, artigo 46, 2017.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1085691enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-01-17T22:56:22Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1085691Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-01-17T22:56:22falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-01-17T22:56:22Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
title Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
spellingShingle Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
ARAÚJO, T. L. A. C. de
Restrição alimentar
Carne de carneiro
Semiárido
Fatty acid
Hair sheep
Semi-arid condiction
Ovelha
Ácido Graxo
Dietary restriction
Lean meat
title_short Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
title_full Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
title_fullStr Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
title_full_unstemmed Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
title_sort Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
author ARAÚJO, T. L. A. C. de
author_facet ARAÚJO, T. L. A. C. de
PEREIRA, E. S.
MIZUBUTI, I. Y.
CAMPOS, A. C. N.
PEREIRA, M. W. F.
HEINZEN, E. L.
MAGALHAES, H. C. R.
BEZERRA, L. R.
SILVA, L. P. da
OLIVEIRA, R. L.
author_role author
author2 PEREIRA, E. S.
MIZUBUTI, I. Y.
CAMPOS, A. C. N.
PEREIRA, M. W. F.
HEINZEN, E. L.
MAGALHAES, H. C. R.
BEZERRA, L. R.
SILVA, L. P. da
OLIVEIRA, R. L.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv THIAGO L. A. C. de ARAÚJO, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; ELZÂNIA S. PEREIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; IVONE Y. MIZUBUTI, Universidade Estadual de Londrina, Departamento de Ciência Animal; ANA C. N. CAMPOS, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; MARÍLIA, W. F. PEREIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; EDUARDO L. HEINZEN, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; HILTON CESAR RODRIGUES MAGALHAES, CNPAT; LEILSON R. BEZERRA, Universidade Federal do Piauí, Departamento de Ciência Animal, Campus Professora Cinobelina Elvas; LUCIANO P. da SILVA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; RONALDO L. OLIVEIRA, Universidade FEderal da Bahia, Departamento de Ciência Animal, Escola de Medicina Veterinária.
dc.contributor.author.fl_str_mv ARAÚJO, T. L. A. C. de
PEREIRA, E. S.
MIZUBUTI, I. Y.
CAMPOS, A. C. N.
PEREIRA, M. W. F.
HEINZEN, E. L.
MAGALHAES, H. C. R.
BEZERRA, L. R.
SILVA, L. P. da
OLIVEIRA, R. L.
dc.subject.por.fl_str_mv Restrição alimentar
Carne de carneiro
Semiárido
Fatty acid
Hair sheep
Semi-arid condiction
Ovelha
Ácido Graxo
Dietary restriction
Lean meat
topic Restrição alimentar
Carne de carneiro
Semiárido
Fatty acid
Hair sheep
Semi-arid condiction
Ovelha
Ácido Graxo
Dietary restriction
Lean meat
publishDate 2017
dc.date.none.fl_str_mv 2017
2018-01-17T22:56:15Z
2018-01-17T22:56:15Z
2018-01-17
2018-01-17T22:56:15Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Journal of Animal Science and Biotechnology, v. 8, artigo 46, 2017.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1085691
identifier_str_mv Journal of Animal Science and Biotechnology, v. 8, artigo 46, 2017.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1085691
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503448228528128