Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2017 |
Outros Autores: | , , , , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1085691 |
id |
EMBR_5bcfb7b5ca52a0e3e92b1c545a0ab7f8 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1085691 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs.Restrição alimentarCarne de carneiroSemiáridoFatty acidHair sheepSemi-arid condictionOvelhaÁcido GraxoDietary restrictionLean meatTHIAGO L. A. C. de ARAÚJO, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; ELZÂNIA S. PEREIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; IVONE Y. MIZUBUTI, Universidade Estadual de Londrina, Departamento de Ciência Animal; ANA C. N. CAMPOS, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; MARÍLIA, W. F. PEREIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; EDUARDO L. HEINZEN, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; HILTON CESAR RODRIGUES MAGALHAES, CNPAT; LEILSON R. BEZERRA, Universidade Federal do Piauí, Departamento de Ciência Animal, Campus Professora Cinobelina Elvas; LUCIANO P. da SILVA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; RONALDO L. OLIVEIRA, Universidade FEderal da Bahia, Departamento de Ciência Animal, Escola de Medicina Veterinária.ARAÚJO, T. L. A. C. dePEREIRA, E. S.MIZUBUTI, I. Y.CAMPOS, A. C. N.PEREIRA, M. W. F.HEINZEN, E. L.MAGALHAES, H. C. R.BEZERRA, L. R.SILVA, L. P. daOLIVEIRA, R. L.2018-01-17T22:56:15Z2018-01-17T22:56:15Z2018-01-1720172018-01-17T22:56:15Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleJournal of Animal Science and Biotechnology, v. 8, artigo 46, 2017.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1085691enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-01-17T22:56:22Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1085691Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-01-17T22:56:22falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-01-17T22:56:22Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. |
title |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. |
spellingShingle |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. ARAÚJO, T. L. A. C. de Restrição alimentar Carne de carneiro Semiárido Fatty acid Hair sheep Semi-arid condiction Ovelha Ácido Graxo Dietary restriction Lean meat |
title_short |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. |
title_full |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. |
title_fullStr |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. |
title_full_unstemmed |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. |
title_sort |
Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. |
author |
ARAÚJO, T. L. A. C. de |
author_facet |
ARAÚJO, T. L. A. C. de PEREIRA, E. S. MIZUBUTI, I. Y. CAMPOS, A. C. N. PEREIRA, M. W. F. HEINZEN, E. L. MAGALHAES, H. C. R. BEZERRA, L. R. SILVA, L. P. da OLIVEIRA, R. L. |
author_role |
author |
author2 |
PEREIRA, E. S. MIZUBUTI, I. Y. CAMPOS, A. C. N. PEREIRA, M. W. F. HEINZEN, E. L. MAGALHAES, H. C. R. BEZERRA, L. R. SILVA, L. P. da OLIVEIRA, R. L. |
author2_role |
author author author author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
THIAGO L. A. C. de ARAÚJO, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; ELZÂNIA S. PEREIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; IVONE Y. MIZUBUTI, Universidade Estadual de Londrina, Departamento de Ciência Animal; ANA C. N. CAMPOS, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; MARÍLIA, W. F. PEREIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; EDUARDO L. HEINZEN, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; HILTON CESAR RODRIGUES MAGALHAES, CNPAT; LEILSON R. BEZERRA, Universidade Federal do Piauí, Departamento de Ciência Animal, Campus Professora Cinobelina Elvas; LUCIANO P. da SILVA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Ciência Animal; RONALDO L. OLIVEIRA, Universidade FEderal da Bahia, Departamento de Ciência Animal, Escola de Medicina Veterinária. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
ARAÚJO, T. L. A. C. de PEREIRA, E. S. MIZUBUTI, I. Y. CAMPOS, A. C. N. PEREIRA, M. W. F. HEINZEN, E. L. MAGALHAES, H. C. R. BEZERRA, L. R. SILVA, L. P. da OLIVEIRA, R. L. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Restrição alimentar Carne de carneiro Semiárido Fatty acid Hair sheep Semi-arid condiction Ovelha Ácido Graxo Dietary restriction Lean meat |
topic |
Restrição alimentar Carne de carneiro Semiárido Fatty acid Hair sheep Semi-arid condiction Ovelha Ácido Graxo Dietary restriction Lean meat |
publishDate |
2017 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2017 2018-01-17T22:56:15Z 2018-01-17T22:56:15Z 2018-01-17 2018-01-17T22:56:15Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Journal of Animal Science and Biotechnology, v. 8, artigo 46, 2017. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1085691 |
identifier_str_mv |
Journal of Animal Science and Biotechnology, v. 8, artigo 46, 2017. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1085691 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503448228528128 |