Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2014 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995543 |
Resumo: | This study aimed to determine the occurrence of AFM1 contamination in the samples of grated parmesan cheese marketed in the Metropolitan Region of Rio de Janeiro - Brazil. |
id |
EMBR_69c160ef8f22579e977ff4323cbe7e3d |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/995543 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - BrazilProduto derivado de leiteQueijo parmesãoHPLC-FLDMicotoxinaThis study aimed to determine the occurrence of AFM1 contamination in the samples of grated parmesan cheese marketed in the Metropolitan Region of Rio de Janeiro - Brazil.FELIPE MACHADO TROMBETE, UFRRJ; IZABELA MIRANDA DE CASTRO, CTAA; ALESSANDRA DA SILVA TEIXEIRA, CTAA; TATIANA SALDANHA, UFRRJ; MARCELO ELIAS FRAGA, UFRRJ.TROMBETE, F. M.CASTRO, I. M. deTEIXEIRA, A. da S.SALDANHA, T.FRAGA, M. E.2014-09-22T11:11:11Z2014-09-22T11:11:11Z2014-09-2220142014-09-22T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleBrazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 57, n. 2, p. 269-273, mar./abr. 2014.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/99554310.1590/S1516-89132013005000015enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T00:46:32Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/995543Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-16T00:46:32falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T00:46:32Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil |
title |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil |
spellingShingle |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil TROMBETE, F. M. Produto derivado de leite Queijo parmesão HPLC-FLD Micotoxina |
title_short |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil |
title_full |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil |
title_fullStr |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil |
title_full_unstemmed |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil |
title_sort |
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil |
author |
TROMBETE, F. M. |
author_facet |
TROMBETE, F. M. CASTRO, I. M. de TEIXEIRA, A. da S. SALDANHA, T. FRAGA, M. E. |
author_role |
author |
author2 |
CASTRO, I. M. de TEIXEIRA, A. da S. SALDANHA, T. FRAGA, M. E. |
author2_role |
author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
FELIPE MACHADO TROMBETE, UFRRJ; IZABELA MIRANDA DE CASTRO, CTAA; ALESSANDRA DA SILVA TEIXEIRA, CTAA; TATIANA SALDANHA, UFRRJ; MARCELO ELIAS FRAGA, UFRRJ. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
TROMBETE, F. M. CASTRO, I. M. de TEIXEIRA, A. da S. SALDANHA, T. FRAGA, M. E. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Produto derivado de leite Queijo parmesão HPLC-FLD Micotoxina |
topic |
Produto derivado de leite Queijo parmesão HPLC-FLD Micotoxina |
description |
This study aimed to determine the occurrence of AFM1 contamination in the samples of grated parmesan cheese marketed in the Metropolitan Region of Rio de Janeiro - Brazil. |
publishDate |
2014 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2014-09-22T11:11:11Z 2014-09-22T11:11:11Z 2014-09-22 2014 2014-09-22T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 57, n. 2, p. 269-273, mar./abr. 2014. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995543 10.1590/S1516-89132013005000015 |
identifier_str_mv |
Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 57, n. 2, p. 269-273, mar./abr. 2014. 10.1590/S1516-89132013005000015 |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995543 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503394218475520 |