Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: TROMBETE, F. M.
Data de Publicação: 2014
Outros Autores: CASTRO, I. M. de, TEIXEIRA, A. da S., SALDANHA, T., FRAGA, M. E.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995543
Resumo: This study aimed to determine the occurrence of AFM1 contamination in the samples of grated parmesan cheese marketed in the Metropolitan Region of Rio de Janeiro - Brazil.
id EMBR_69c160ef8f22579e977ff4323cbe7e3d
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/995543
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - BrazilProduto derivado de leiteQueijo parmesãoHPLC-FLDMicotoxinaThis study aimed to determine the occurrence of AFM1 contamination in the samples of grated parmesan cheese marketed in the Metropolitan Region of Rio de Janeiro - Brazil.FELIPE MACHADO TROMBETE, UFRRJ; IZABELA MIRANDA DE CASTRO, CTAA; ALESSANDRA DA SILVA TEIXEIRA, CTAA; TATIANA SALDANHA, UFRRJ; MARCELO ELIAS FRAGA, UFRRJ.TROMBETE, F. M.CASTRO, I. M. deTEIXEIRA, A. da S.SALDANHA, T.FRAGA, M. E.2014-09-22T11:11:11Z2014-09-22T11:11:11Z2014-09-2220142014-09-22T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleBrazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 57, n. 2, p. 269-273, mar./abr. 2014.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/99554310.1590/S1516-89132013005000015enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T00:46:32Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/995543Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-16T00:46:32falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T00:46:32Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
title Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
spellingShingle Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
TROMBETE, F. M.
Produto derivado de leite
Queijo parmesão
HPLC-FLD
Micotoxina
title_short Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
title_full Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
title_fullStr Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
title_full_unstemmed Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
title_sort Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil
author TROMBETE, F. M.
author_facet TROMBETE, F. M.
CASTRO, I. M. de
TEIXEIRA, A. da S.
SALDANHA, T.
FRAGA, M. E.
author_role author
author2 CASTRO, I. M. de
TEIXEIRA, A. da S.
SALDANHA, T.
FRAGA, M. E.
author2_role author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv FELIPE MACHADO TROMBETE, UFRRJ; IZABELA MIRANDA DE CASTRO, CTAA; ALESSANDRA DA SILVA TEIXEIRA, CTAA; TATIANA SALDANHA, UFRRJ; MARCELO ELIAS FRAGA, UFRRJ.
dc.contributor.author.fl_str_mv TROMBETE, F. M.
CASTRO, I. M. de
TEIXEIRA, A. da S.
SALDANHA, T.
FRAGA, M. E.
dc.subject.por.fl_str_mv Produto derivado de leite
Queijo parmesão
HPLC-FLD
Micotoxina
topic Produto derivado de leite
Queijo parmesão
HPLC-FLD
Micotoxina
description This study aimed to determine the occurrence of AFM1 contamination in the samples of grated parmesan cheese marketed in the Metropolitan Region of Rio de Janeiro - Brazil.
publishDate 2014
dc.date.none.fl_str_mv 2014-09-22T11:11:11Z
2014-09-22T11:11:11Z
2014-09-22
2014
2014-09-22T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 57, n. 2, p. 269-273, mar./abr. 2014.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995543
10.1590/S1516-89132013005000015
identifier_str_mv Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 57, n. 2, p. 269-273, mar./abr. 2014.
10.1590/S1516-89132013005000015
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995543
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503394218475520