Genome scan revealed new pathways related to meat tenderness in Nelore beef cattle.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: TIZIOTO, P. L.
Data de Publicação: 2013
Outros Autores: DECKER, J. E., SCHNABEL, R. D., MUDADU, M. A., SILVA, F. L., MOURÃO, G. B., COUTINHO, L. L., THOLON, P., SONSTEGARD, T. S., ROSA, A. N., ALENCAR, M. M., TULLIO, R. R., MEDEIROS, S. R., NASSU, R. T., FEIJÓ, G. L. D., SILVA, L. O. C., TORRES, R. A., SIQUEIRA, F., HIGA, R. H., TAYLOR, J. F., REGITANO, L. C. de A.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/969364
Resumo: A genome wide-association study (GWAS) for Warner-Bratzler shear force (WBSF) measured at different times of meat aging was conducted using genotype data from the Illumina BovineHD BeadChip to identify QTLs in Nelore cattle (n=442).
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