Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: VIANA, R. M.
Data de Publicação: 2018
Outros Autores: SÁ, N. M. S. M., BARROS, M. O., BORGES, M. de F., AZEREDO, H. M. C. de
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091908
id EMBR_889dba4b4c2905902ea81d36ca3c8ce8
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1091908
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.Tropical fruitsKomagataeibacter xylinusPolissacarídeosEmbalagem de alimentosFrutas tropicaisPolysaccharidesFood packagingRayra Melo Viana, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia QuímicaNádia M.S.M. Sá, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia QuímicaMatheus O. Barros, Embrapa Agroindústria Tropical, bolsistaMARIA DE FATIMA BORGES, CNPATHENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT.VIANA, R. M.SÁ, N. M. S. M.BARROS, M. O.BORGES, M. de F.AZEREDO, H. M. C. de2018-05-26T00:36:22Z2018-05-26T00:36:22Z2018-05-2420182019-01-29T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleCarbohydrate Polymers, v. 196, p. 27-32, 2018.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091908enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-05-26T00:36:30Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1091908Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-05-26T00:36:30falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-05-26T00:36:30Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
title Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
spellingShingle Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
VIANA, R. M.
Tropical fruits
Komagataeibacter xylinus
Polissacarídeos
Embalagem de alimentos
Frutas tropicais
Polysaccharides
Food packaging
title_short Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
title_full Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
title_fullStr Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
title_full_unstemmed Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
title_sort Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
author VIANA, R. M.
author_facet VIANA, R. M.
SÁ, N. M. S. M.
BARROS, M. O.
BORGES, M. de F.
AZEREDO, H. M. C. de
author_role author
author2 SÁ, N. M. S. M.
BARROS, M. O.
BORGES, M. de F.
AZEREDO, H. M. C. de
author2_role author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Rayra Melo Viana, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química
Nádia M.S.M. Sá, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química
Matheus O. Barros, Embrapa Agroindústria Tropical, bolsista
MARIA DE FATIMA BORGES, CNPAT
HENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT.
dc.contributor.author.fl_str_mv VIANA, R. M.
SÁ, N. M. S. M.
BARROS, M. O.
BORGES, M. de F.
AZEREDO, H. M. C. de
dc.subject.por.fl_str_mv Tropical fruits
Komagataeibacter xylinus
Polissacarídeos
Embalagem de alimentos
Frutas tropicais
Polysaccharides
Food packaging
topic Tropical fruits
Komagataeibacter xylinus
Polissacarídeos
Embalagem de alimentos
Frutas tropicais
Polysaccharides
Food packaging
publishDate 2018
dc.date.none.fl_str_mv 2018-05-26T00:36:22Z
2018-05-26T00:36:22Z
2018-05-24
2018
2019-01-29T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Carbohydrate Polymers, v. 196, p. 27-32, 2018.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091908
identifier_str_mv Carbohydrate Polymers, v. 196, p. 27-32, 2018.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091908
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503455411273728