Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2018 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091908 |
id |
EMBR_889dba4b4c2905902ea81d36ca3c8ce8 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1091908 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees.Tropical fruitsKomagataeibacter xylinusPolissacarídeosEmbalagem de alimentosFrutas tropicaisPolysaccharidesFood packagingRayra Melo Viana, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia QuímicaNádia M.S.M. Sá, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia QuímicaMatheus O. Barros, Embrapa Agroindústria Tropical, bolsistaMARIA DE FATIMA BORGES, CNPATHENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT.VIANA, R. M.SÁ, N. M. S. M.BARROS, M. O.BORGES, M. de F.AZEREDO, H. M. C. de2018-05-26T00:36:22Z2018-05-26T00:36:22Z2018-05-2420182019-01-29T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleCarbohydrate Polymers, v. 196, p. 27-32, 2018.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091908enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-05-26T00:36:30Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1091908Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-05-26T00:36:30falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-05-26T00:36:30Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees. |
title |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees. |
spellingShingle |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees. VIANA, R. M. Tropical fruits Komagataeibacter xylinus Polissacarídeos Embalagem de alimentos Frutas tropicais Polysaccharides Food packaging |
title_short |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees. |
title_full |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees. |
title_fullStr |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees. |
title_full_unstemmed |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees. |
title_sort |
Nanofibrillated bacterial cellulose and pectin edible films added with fruit purees. |
author |
VIANA, R. M. |
author_facet |
VIANA, R. M. SÁ, N. M. S. M. BARROS, M. O. BORGES, M. de F. AZEREDO, H. M. C. de |
author_role |
author |
author2 |
SÁ, N. M. S. M. BARROS, M. O. BORGES, M. de F. AZEREDO, H. M. C. de |
author2_role |
author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Rayra Melo Viana, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química Nádia M.S.M. Sá, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química Matheus O. Barros, Embrapa Agroindústria Tropical, bolsista MARIA DE FATIMA BORGES, CNPAT HENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
VIANA, R. M. SÁ, N. M. S. M. BARROS, M. O. BORGES, M. de F. AZEREDO, H. M. C. de |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Tropical fruits Komagataeibacter xylinus Polissacarídeos Embalagem de alimentos Frutas tropicais Polysaccharides Food packaging |
topic |
Tropical fruits Komagataeibacter xylinus Polissacarídeos Embalagem de alimentos Frutas tropicais Polysaccharides Food packaging |
publishDate |
2018 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2018-05-26T00:36:22Z 2018-05-26T00:36:22Z 2018-05-24 2018 2019-01-29T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Carbohydrate Polymers, v. 196, p. 27-32, 2018. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091908 |
identifier_str_mv |
Carbohydrate Polymers, v. 196, p. 27-32, 2018. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091908 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503455411273728 |