Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2020 |
Outros Autores: | , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126665 https://doi.org/10.1590/fst.14219 |
id |
EMBR_e190cac4d240f4862cae30e2765984bf |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1126665 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria.Plant-based beveragesNon-dairy milkDairy substituteProbióticoBebidas à base de plantasLeite não lácteoSubstituto do leiteLAURA MARIA BRUNO, CNPAT; JANICE RIBEIRO LIMA, CTAA; NEDIO JAIR WURLITZER, CNPAT; THALITA CAVALCANTE RODRIGUES, Departamento de Engenharia de Alimentos, Universidade Federal do Ceará.BRUNO, L. M.LIMA, J. R.WURLITZER, N. J.RODRIGUES, T. C.2021-07-14T14:01:10Z2021-07-14T14:01:10Z2020-11-172020info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleFood Science and Technology, Campinas, v. 40, n. 3, p. 604-607, July-Sep. 2020.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126665https://doi.org/10.1590/fst.14219enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2021-07-14T14:01:18Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1126665Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542021-07-14T14:01:18falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542021-07-14T14:01:18Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria. |
title |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria. |
spellingShingle |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria. BRUNO, L. M. Plant-based beverages Non-dairy milk Dairy substitute Probiótico Bebidas à base de plantas Leite não lácteo Substituto do leite |
title_short |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria. |
title_full |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria. |
title_fullStr |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria. |
title_full_unstemmed |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria. |
title_sort |
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria. |
author |
BRUNO, L. M. |
author_facet |
BRUNO, L. M. LIMA, J. R. WURLITZER, N. J. RODRIGUES, T. C. |
author_role |
author |
author2 |
LIMA, J. R. WURLITZER, N. J. RODRIGUES, T. C. |
author2_role |
author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
LAURA MARIA BRUNO, CNPAT; JANICE RIBEIRO LIMA, CTAA; NEDIO JAIR WURLITZER, CNPAT; THALITA CAVALCANTE RODRIGUES, Departamento de Engenharia de Alimentos, Universidade Federal do Ceará. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
BRUNO, L. M. LIMA, J. R. WURLITZER, N. J. RODRIGUES, T. C. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Plant-based beverages Non-dairy milk Dairy substitute Probiótico Bebidas à base de plantas Leite não lácteo Substituto do leite |
topic |
Plant-based beverages Non-dairy milk Dairy substitute Probiótico Bebidas à base de plantas Leite não lácteo Substituto do leite |
publishDate |
2020 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2020-11-17 2020 2021-07-14T14:01:10Z 2021-07-14T14:01:10Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Food Science and Technology, Campinas, v. 40, n. 3, p. 604-607, July-Sep. 2020. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126665 https://doi.org/10.1590/fst.14219 |
identifier_str_mv |
Food Science and Technology, Campinas, v. 40, n. 3, p. 604-607, July-Sep. 2020. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126665 https://doi.org/10.1590/fst.14219 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503507030573056 |