Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2019 |
Outros Autores: | , , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1158755 |
Resumo: | Biofortified agricultural products complement existing nutritional interventions. These foods reach populations with limited access to formal health and market systems. |
id |
EMBR_f1f2ef636b5af3ea7b0e5456a3894cf6 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1158755 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.FortificaçãoVigna UnguiculataProduto de PanificaçãoBiofortified agricultural products complement existing nutritional interventions. These foods reach populations with limited access to formal health and market systems.RODRIGO BARBOSA M. CAVALCANTE, POSTGRADUATE PROGRAM IN FOOD AND NUTRITION, PIAUI; MARCELO ANTÔNIO MORGANO, FOOD TECHNOLOGY INSTITUTE, SÃO PAULO; MARIA BEATRIZ ABREU GLÓRIA, FEDERAL UNIVERSITY OF MINAS GERAIS; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; MUNICIPAL HEALTH FOUNDATION, PAUI; REGILDA SARAIVA REIS MOREIRA-ARAÚJO, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ.CAVALCANTE, R. B. M.MORGANO, M. A.GLÓRIA, M. B. A.ROCHA, M. de M.ARAÚJO, M. A. M.MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R.2023-11-27T20:32:33Z2023-11-27T20:32:33Z2023-11-272019Resumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIêNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas. Anais eletrônicos...Campinas, Galoá, 2019.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1158755enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2023-11-27T20:32:33Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1158755Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542023-11-27T20:32:33Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics. |
title |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics. |
spellingShingle |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics. CAVALCANTE, R. B. M. Fortificação Vigna Unguiculata Produto de Panificação |
title_short |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics. |
title_full |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics. |
title_fullStr |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics. |
title_full_unstemmed |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics. |
title_sort |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics. |
author |
CAVALCANTE, R. B. M. |
author_facet |
CAVALCANTE, R. B. M. MORGANO, M. A. GLÓRIA, M. B. A. ROCHA, M. de M. ARAÚJO, M. A. M. MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R. |
author_role |
author |
author2 |
MORGANO, M. A. GLÓRIA, M. B. A. ROCHA, M. de M. ARAÚJO, M. A. M. MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R. |
author2_role |
author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
RODRIGO BARBOSA M. CAVALCANTE, POSTGRADUATE PROGRAM IN FOOD AND NUTRITION, PIAUI; MARCELO ANTÔNIO MORGANO, FOOD TECHNOLOGY INSTITUTE, SÃO PAULO; MARIA BEATRIZ ABREU GLÓRIA, FEDERAL UNIVERSITY OF MINAS GERAIS; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; MUNICIPAL HEALTH FOUNDATION, PAUI; REGILDA SARAIVA REIS MOREIRA-ARAÚJO, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
CAVALCANTE, R. B. M. MORGANO, M. A. GLÓRIA, M. B. A. ROCHA, M. de M. ARAÚJO, M. A. M. MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Fortificação Vigna Unguiculata Produto de Panificação |
topic |
Fortificação Vigna Unguiculata Produto de Panificação |
description |
Biofortified agricultural products complement existing nutritional interventions. These foods reach populations with limited access to formal health and market systems. |
publishDate |
2019 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2019 2023-11-27T20:32:33Z 2023-11-27T20:32:33Z 2023-11-27 |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Resumo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIêNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas. Anais eletrônicos...Campinas, Galoá, 2019. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1158755 |
identifier_str_mv |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIêNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas. Anais eletrônicos...Campinas, Galoá, 2019. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1158755 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695687663419392 |