Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: CAVALCANTE, R. B. M.
Data de Publicação: 2019
Outros Autores: MORGANO, M. A., GLÓRIA, M. B. A., ROCHA, M. de M., ARAÚJO, M. A. M., MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1158755
Resumo: Biofortified agricultural products complement existing nutritional interventions. These foods reach populations with limited access to formal health and market systems.
id EMBR_f1f2ef636b5af3ea7b0e5456a3894cf6
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1158755
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.FortificaçãoVigna UnguiculataProduto de PanificaçãoBiofortified agricultural products complement existing nutritional interventions. These foods reach populations with limited access to formal health and market systems.RODRIGO BARBOSA M. CAVALCANTE, POSTGRADUATE PROGRAM IN FOOD AND NUTRITION, PIAUI; MARCELO ANTÔNIO MORGANO, FOOD TECHNOLOGY INSTITUTE, SÃO PAULO; MARIA BEATRIZ ABREU GLÓRIA, FEDERAL UNIVERSITY OF MINAS GERAIS; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; MUNICIPAL HEALTH FOUNDATION, PAUI; REGILDA SARAIVA REIS MOREIRA-ARAÚJO, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ.CAVALCANTE, R. B. M.MORGANO, M. A.GLÓRIA, M. B. A.ROCHA, M. de M.ARAÚJO, M. A. M.MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R.2023-11-27T20:32:33Z2023-11-27T20:32:33Z2023-11-272019Resumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIêNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas. Anais eletrônicos...Campinas, Galoá, 2019.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1158755enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2023-11-27T20:32:33Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1158755Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542023-11-27T20:32:33Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
title Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
spellingShingle Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
CAVALCANTE, R. B. M.
Fortificação
Vigna Unguiculata
Produto de Panificação
title_short Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
title_full Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
title_fullStr Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
title_full_unstemmed Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
title_sort Cheese bread enriched with biofortified cowpea and theirsensory, and nutritional characteristics.
author CAVALCANTE, R. B. M.
author_facet CAVALCANTE, R. B. M.
MORGANO, M. A.
GLÓRIA, M. B. A.
ROCHA, M. de M.
ARAÚJO, M. A. M.
MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R.
author_role author
author2 MORGANO, M. A.
GLÓRIA, M. B. A.
ROCHA, M. de M.
ARAÚJO, M. A. M.
MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R.
author2_role author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv RODRIGO BARBOSA M. CAVALCANTE, POSTGRADUATE PROGRAM IN FOOD AND NUTRITION, PIAUI; MARCELO ANTÔNIO MORGANO, FOOD TECHNOLOGY INSTITUTE, SÃO PAULO; MARIA BEATRIZ ABREU GLÓRIA, FEDERAL UNIVERSITY OF MINAS GERAIS; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; MUNICIPAL HEALTH FOUNDATION, PAUI; REGILDA SARAIVA REIS MOREIRA-ARAÚJO, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ.
dc.contributor.author.fl_str_mv CAVALCANTE, R. B. M.
MORGANO, M. A.
GLÓRIA, M. B. A.
ROCHA, M. de M.
ARAÚJO, M. A. M.
MOREIRA-ARAÚJO, R. S. R.
dc.subject.por.fl_str_mv Fortificação
Vigna Unguiculata
Produto de Panificação
topic Fortificação
Vigna Unguiculata
Produto de Panificação
description Biofortified agricultural products complement existing nutritional interventions. These foods reach populations with limited access to formal health and market systems.
publishDate 2019
dc.date.none.fl_str_mv 2019
2023-11-27T20:32:33Z
2023-11-27T20:32:33Z
2023-11-27
dc.type.driver.fl_str_mv Resumo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIêNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas. Anais eletrônicos...Campinas, Galoá, 2019.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1158755
identifier_str_mv In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIêNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas. Anais eletrônicos...Campinas, Galoá, 2019.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1158755
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695687663419392