MASS BALANCE APPLIED TO THE SWEETENED CONDENSED MILK TECHNOLOGY: THEORETICAL CONSIDERATIONS
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Data de Publicação: | 2013 |
Outros Autores: | |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | por |
Título da fonte: | Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes |
Texto Completo: | https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/250 |
Resumo: | The aim of this work was to apply the mass balance in the sweetened condensed milk technology. Theoretical calculations were performed in milk fat standardization, in fat and non-fat solids relation (RF) and in yield determination. The equations and examples showed in this work can be useful in the standardization of sweetened condensed milk technology by the industry. |
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MASS BALANCE APPLIED TO THE SWEETENED CONDENSED MILK TECHNOLOGY: THEORETICAL CONSIDERATIONSBALANÇO DE MASSA APLICADO A TECNOLOGIA DE PRODUÇÃO DO LEITE CONDENSADO: CONSIDERAÇÕES TEÓRICASstandardization; calculations; productionpadronização; cálculos; produçãoThe aim of this work was to apply the mass balance in the sweetened condensed milk technology. Theoretical calculations were performed in milk fat standardization, in fat and non-fat solids relation (RF) and in yield determination. The equations and examples showed in this work can be useful in the standardization of sweetened condensed milk technology by the industry.O objetivo deste trabalho foi aplicar o balanço de massa à tecnologia de produção do leite condensado. Os cálculos teóricos foram realizados para as etapas de padronização do teor de gordura, para a relação entre o teor de gordura e de sólidos não gordurosos (RF) e para a determinação do rendimento de fabricação. As equações e exemplos apresentados são úteis para a padronização das tecnologias nas indústrias de leite condensado.ILCTStephani, RodrigoPerrone, Ítalo Tuler2013-12-26info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttps://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/25010.5935/2238-6416.20120049Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 67, n. 387 (2012); 49-56Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 67, n. 387 (2012); 49-562238-64160100-3674reponame:Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostesinstname:Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)instacron:EPAMIGporhttps://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/250/260Direitos autorais 2014 Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostesinfo:eu-repo/semantics/openAccess2013-12-26T22:17:21Zoai:oai.rilct.emnuvens.com.br:article/250Revistahttp://www.revistadoilct.com.br/ONGhttps://www.revistadoilct.com.br/rilct/oai||revistadoilct@epamig.br|| revistadoilct@oi.com.br2238-64160100-3674opendoar:2013-12-26T22:17:21Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes - Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)false |
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