The modernity and the postmodernity served in two dinners

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Tenório, Fernando G.
Data de Publicação: 2009
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Cadernos EBAPE.BR
Texto Completo: https://periodicos.fgv.br/cadernosebape/article/view/5393
Resumo: The concepts of modernity and postmodernity are argued in two gastronomics situations, in the cities of Rio de Janeiro at the end of the XIX century and Recife in the middle of the XX century. The main objective of the argument is to center on the importance of both concepts in the organizational studies under the theoretical critical perspective.
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spelling The modernity and the postmodernity served in two dinnersA modernidade e a pós-modernidade servidas em dois jantaresThe concepts of modernity and postmodernity are argued in two gastronomics situations, in the cities of Rio de Janeiro at the end of the XIX century and Recife in the middle of the XX century. The main objective of the argument is to center on the importance of both concepts in the organizational studies under the theoretical critical perspective.Os conceitos de modernidade e pós-modernidade são discutidos em dois cenários gastronômicos, respectivamente nas cidades de Rio de Janeiro de final de século XIX e Recife em meados do século XX. O objetivo central da discussão é apontar a importância de ambos conceitos nos estudos organizacionais sob a perspectiva teórico-crítica.Escola Brasileira de Administração Pública e de Empresas da Fundação Getulio Vargas2009-01-01info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttps://periodicos.fgv.br/cadernosebape/article/view/5393Cadernos EBAPE.BR; Vol. 7 No. 3 (2009); 472 a 491Cadernos EBAPE.BR; Vol. 7 Núm. 3 (2009); 472 a 491Cadernos EBAPE.BR; v. 7 n. 3 (2009); 472 a 4911679-3951reponame:Cadernos EBAPE.BRinstname:Fundação Getulio Vargas (FGV)instacron:FGVporhttps://periodicos.fgv.br/cadernosebape/article/view/5393/4127Tenório, Fernando G.info:eu-repo/semantics/openAccess2016-10-10T17:20:16Zoai:ojs.periodicos.fgv.br:article/5393Revistahttps://periodicos.fgv.br/cadernosebapehttps://periodicos.fgv.br/cadernosebape/oaicadernosebape@fgv.br||cadernosebape@fgv.br1679-39511679-3951opendoar:2024-05-13T09:59:38.375442Cadernos EBAPE.BR - Fundação Getulio Vargas (FGV)true
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