Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 1998 |
Outros Autores: | |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/10400.14/5449 |
id |
RCAP_2d01c93bda643c3e650d378e2dab3f35 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:repositorio.ucp.pt:10400.14/5449 |
network_acronym_str |
RCAP |
network_name_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository_id_str |
7160 |
spelling |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough breadCulture mediaMicrobiologySourdoughMaizeRyeVeritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaRocha, João M.Malcata, F. Xavier2011-09-13T12:53:20Z19981998-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/5449engROCHA. João M.; MALCATA, F. Xavier - Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread. In Second European Symposium on Biochemical Engineering Science: biochemical engineering science for the Quality of Life (ESBES_2), Porto, Portugal, 16-19 Setembro. [Book of Abstracts. S. l. : s. n., 1998] 1 p.info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-12T17:12:22Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/5449Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:07:02.672367Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse |
dc.title.none.fl_str_mv |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread |
title |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread |
spellingShingle |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread Rocha, João M. Culture media Microbiology Sourdough Maize Rye |
title_short |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread |
title_full |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread |
title_fullStr |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread |
title_full_unstemmed |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread |
title_sort |
Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread |
author |
Rocha, João M. |
author_facet |
Rocha, João M. Malcata, F. Xavier |
author_role |
author |
author2 |
Malcata, F. Xavier |
author2_role |
author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
Rocha, João M. Malcata, F. Xavier |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Culture media Microbiology Sourdough Maize Rye |
topic |
Culture media Microbiology Sourdough Maize Rye |
publishDate |
1998 |
dc.date.none.fl_str_mv |
1998 1998-01-01T00:00:00Z 2011-09-13T12:53:20Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
http://hdl.handle.net/10400.14/5449 |
url |
http://hdl.handle.net/10400.14/5449 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.relation.none.fl_str_mv |
ROCHA. João M.; MALCATA, F. Xavier - Selectivity of commercial culture media for the endogenous microflora of traditional sourdough bread. In Second European Symposium on Biochemical Engineering Science: biochemical engineering science for the Quality of Life (ESBES_2), Porto, Portugal, 16-19 Setembro. [Book of Abstracts. S. l. : s. n., 1998] 1 p. |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
application/pdf |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação instacron:RCAAP |
instname_str |
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
instacron_str |
RCAAP |
institution |
RCAAP |
reponame_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
collection |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
repository.mail.fl_str_mv |
|
_version_ |
1799131738001113088 |