Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Alexandre, Elisabete M. C.
Data de Publicação: 2008
Outros Autores: Santos, Dora M., Brandão, Teresa R. S., Silva, Cristina L. M.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: http://hdl.handle.net/10400.14/6200
id RCAP_4a82916b0c410b404b3e7e791d391fb4
oai_identifier_str oai:repositorio.ucp.pt:10400.14/6200
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaAlexandre, Elisabete M. C.Santos, Dora M.Brandão, Teresa R. S.Silva, Cristina L. M.2011-10-15T12:29:05Z20082008-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/6200engALEXANDRE, Elisabete M. C... [et al.] - Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa). In Nonthermal Processing of Food: Fundamentals and Applications, Madrid, Spain, 18-22 November, 2008 - Nonthermal Processing of Food: Fundamentals and Applications : Book of Abstracts. [S.l. : s.n., 2008]. 1 p.info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-12T17:12:16Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/6200Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:06:58.694580Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)
title Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)
spellingShingle Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)
Alexandre, Elisabete M. C.
title_short Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)
title_full Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)
title_fullStr Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)
title_full_unstemmed Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)
title_sort Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa)
author Alexandre, Elisabete M. C.
author_facet Alexandre, Elisabete M. C.
Santos, Dora M.
Brandão, Teresa R. S.
Silva, Cristina L. M.
author_role author
author2 Santos, Dora M.
Brandão, Teresa R. S.
Silva, Cristina L. M.
author2_role author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa
dc.contributor.author.fl_str_mv Alexandre, Elisabete M. C.
Santos, Dora M.
Brandão, Teresa R. S.
Silva, Cristina L. M.
publishDate 2008
dc.date.none.fl_str_mv 2008
2008-01-01T00:00:00Z
2011-10-15T12:29:05Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://hdl.handle.net/10400.14/6200
url http://hdl.handle.net/10400.14/6200
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.relation.none.fl_str_mv ALEXANDRE, Elisabete M. C... [et al.] - Non-thermal treatments impact on safety and quality aspects of refrigerated strawberry (Fragaria anannassa). In Nonthermal Processing of Food: Fundamentals and Applications, Madrid, Spain, 18-22 November, 2008 - Nonthermal Processing of Food: Fundamentals and Applications : Book of Abstracts. [S.l. : s.n., 2008]. 1 p.
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv
_version_ 1799131737986433024