Conservação de raízes de batata-doce em função do parcelamento da adubação potássica

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Corrêa, Carla Verônica [UNESP]
Data de Publicação: 2014
Outros Autores: Gouveia, Aline Mendes de Souza [UNESP], Tavares, Ana Emília Barbosa [UNESP], Evangelista, Regina Marta [UNESP], Cardoso, Antônio Ismael Inácio [UNESP]
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Repositório Institucional da UNESP
Texto Completo: http://revistas.fca.unesp.br/index.php/rat/article/view/1794
http://hdl.handle.net/11449/140957
Resumo: For the purpose of evaluating the quality of the sweet potato, variety “Uruguaiana”, subjected to storage and parceling of potassium (60 kg ha-1 ), an experiment was carried at the University Estadual Júlio de Mesquita Filho, from march to july 2014. The experimental design used was one of randomized blocks, with a factorial scheme of 3 x 3, using three storage period (0; 7 and 14 days) and three K fertilization splitting (100% at planting; 50% at planting and 30 days after planting (DAP); 25% at planting and 75% at 30 DAP), with four replicates. The following variables were evaluated: soluble solids, titulable acidity, pH and water lost. The split application of K fertilization influenced of soluble solids and storage favored every characteristics evaluated in tuberoses roots cv. Uruguaiana.
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