Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Sobral, Maria Angela Pita
Data de Publicação: 2014
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Texto Completo: https://doi.org/10.4034/PBOCI.2014.143.02
id USP-2_0a38b24698100af5532706b58a3cb41a
oai_identifier_str 002710692
network_acronym_str USP-2
network_name_str Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
repository_id_str 2721
spelling Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro studyESMALTE DENTÁRIO2014info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articlehttps://doi.org/10.4034/PBOCI.2014.143.02Sobral, Maria Angela Pitaporreponame:Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)instname:Universidade de São Paulo (USP)instacron:USPinfo:eu-repo/semantics/openAccess2024-06-17T14:29:00Z002710692Repositório InstitucionalPUBhttp://www.producao.usp.br/oai/requestopendoar:27212024-06-17T14:29Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual) - Universidade de São Paulo (USP)false
dc.title.none.fl_str_mv Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study
title Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study
spellingShingle Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study
Sobral, Maria Angela Pita
ESMALTE DENTÁRIO
title_short Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study
title_full Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study
title_fullStr Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study
title_full_unstemmed Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study
title_sort Effect of the mixture of coffee or chocolate to milk in the progression of des-remineralization of tooth enamel -: an in vitro study
author Sobral, Maria Angela Pita
author_facet Sobral, Maria Angela Pita
author_role author
dc.contributor.author.fl_str_mv Sobral, Maria Angela Pita
dc.subject.por.fl_str_mv ESMALTE DENTÁRIO
topic ESMALTE DENTÁRIO
publishDate 2014
dc.date.none.fl_str_mv 2014
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv https://doi.org/10.4034/PBOCI.2014.143.02
url https://doi.org/10.4034/PBOCI.2014.143.02
dc.language.iso.fl_str_mv por
language por
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
instname:Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
instname_str Universidade de São Paulo (USP)
instacron_str USP
institution USP
reponame_str Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
collection Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual) - Universidade de São Paulo (USP)
repository.mail.fl_str_mv
_version_ 1809091483670675456