Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Peixoto, A.M.
Data de Publicação: 1966
Outros Autores: Moraes, C.L., Bose, M.L.V.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
Texto Completo: https://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/38845
Resumo: This paper deals with experiments carried out at the Bromatology Laboratory, E.S.A. "Luiz de Queiroz", USP, in order to assess the chemical composition and the digestion coefficients of siratro hay, Phaseolus atropurpureus. The field cured hay was analysed by standar methods usually employed, and two wethers were used in the digestibility trials. The results are summarised in tables I through II. Data from siratro hay were compared to those obtained with several tropical legumes used as hay. The nutritive value of siratro hay is discussed.
id USP-46_531605cedca2000c5c9db42d2bc60ba8
oai_identifier_str oai:revistas.usp.br:article/38845
network_acronym_str USP-46
network_name_str Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
repository_id_str
spelling Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus This paper deals with experiments carried out at the Bromatology Laboratory, E.S.A. "Luiz de Queiroz", USP, in order to assess the chemical composition and the digestion coefficients of siratro hay, Phaseolus atropurpureus. The field cured hay was analysed by standar methods usually employed, and two wethers were used in the digestibility trials. The results are summarised in tables I through II. Data from siratro hay were compared to those obtained with several tropical legumes used as hay. The nutritive value of siratro hay is discussed. Universidade de São Paulo. Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz1966-12-31info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttps://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/3884510.1590/S0071-12761967000100021Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz; v. 24 (1967); 229-237 2316-89350071-1276reponame:Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queirozinstname:Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)instacron:USPporhttps://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/38845/41729Peixoto, A.M.Moraes, C.L.Bose, M.L.V.info:eu-repo/semantics/openAccess2012-08-20T12:17:59Zoai:revistas.usp.br:article/38845Revistahttps://www.revistas.usp.br/aesalq/about/contactPUBhttps://www.revistas.usp.br/aesalq/oaiscientia@esalq.usp.br0071-12760071-1276opendoar:2012-08-20T12:17:59Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz - Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)false
dc.title.none.fl_str_mv Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus
title Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus
spellingShingle Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus
Peixoto, A.M.
title_short Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus
title_full Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus
title_fullStr Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus
title_full_unstemmed Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus
title_sort Contribuição ao estudo da composição química e digestibilidade do feno de siratro, Phaseolus stropurpureus
author Peixoto, A.M.
author_facet Peixoto, A.M.
Moraes, C.L.
Bose, M.L.V.
author_role author
author2 Moraes, C.L.
Bose, M.L.V.
author2_role author
author
dc.contributor.author.fl_str_mv Peixoto, A.M.
Moraes, C.L.
Bose, M.L.V.
description This paper deals with experiments carried out at the Bromatology Laboratory, E.S.A. "Luiz de Queiroz", USP, in order to assess the chemical composition and the digestion coefficients of siratro hay, Phaseolus atropurpureus. The field cured hay was analysed by standar methods usually employed, and two wethers were used in the digestibility trials. The results are summarised in tables I through II. Data from siratro hay were compared to those obtained with several tropical legumes used as hay. The nutritive value of siratro hay is discussed.
publishDate 1966
dc.date.none.fl_str_mv 1966-12-31
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv https://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/38845
10.1590/S0071-12761967000100021
url https://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/38845
identifier_str_mv 10.1590/S0071-12761967000100021
dc.language.iso.fl_str_mv por
language por
dc.relation.none.fl_str_mv https://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/38845/41729
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.publisher.none.fl_str_mv Universidade de São Paulo. Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
publisher.none.fl_str_mv Universidade de São Paulo. Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
dc.source.none.fl_str_mv Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz; v. 24 (1967); 229-237
2316-8935
0071-1276
reponame:Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
instname:Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)
instacron:USP
instname_str Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)
instacron_str USP
institution USP
reponame_str Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
collection Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
repository.name.fl_str_mv Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz - Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)
repository.mail.fl_str_mv scientia@esalq.usp.br
_version_ 1797050005467430912