Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages?
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2012 |
Outros Autores: | , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/945981 |
id |
EMBR_2957292af708f81bbfc4204accdce302 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/945981 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages?Bebida de caféTorrefação de caféGosto do consumidorROSIRES DELIZA, CTAA; JOSE CARLOS SA FERREIRA, CTAA; CLAUDIA TORRES GOMES BRAUNS MATTOS, CTAA; GASTÓN ARES, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; ADRIANA FARAH, UFRJ.DELIZA, R.FERREIRA, J. C. S.MATTOS, C. T. G. B.ARES, G.FARAH, A.2013-01-22T11:11:11Z2013-01-22T11:11:11Z2013-01-2220122016-03-22T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. p. 400.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/945981enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-15T23:54:47Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/945981Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-15T23:54:47Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? |
title |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? |
spellingShingle |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? DELIZA, R. Bebida de café Torrefação de café Gosto do consumidor |
title_short |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? |
title_full |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? |
title_fullStr |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? |
title_full_unstemmed |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? |
title_sort |
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? |
author |
DELIZA, R. |
author_facet |
DELIZA, R. FERREIRA, J. C. S. MATTOS, C. T. G. B. ARES, G. FARAH, A. |
author_role |
author |
author2 |
FERREIRA, J. C. S. MATTOS, C. T. G. B. ARES, G. FARAH, A. |
author2_role |
author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
ROSIRES DELIZA, CTAA; JOSE CARLOS SA FERREIRA, CTAA; CLAUDIA TORRES GOMES BRAUNS MATTOS, CTAA; GASTÓN ARES, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; ADRIANA FARAH, UFRJ. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
DELIZA, R. FERREIRA, J. C. S. MATTOS, C. T. G. B. ARES, G. FARAH, A. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Bebida de café Torrefação de café Gosto do consumidor |
topic |
Bebida de café Torrefação de café Gosto do consumidor |
publishDate |
2012 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2012 2013-01-22T11:11:11Z 2013-01-22T11:11:11Z 2013-01-22 2016-03-22T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Resumo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. p. 400. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/945981 |
identifier_str_mv |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. p. 400. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/945981 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695275761795072 |