Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2014 |
Outros Autores: | , , , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/983847 http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019 |
id |
EMBR_4cfe07ded37754a40c5ce458d59212e6 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/983847 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.UvaResíduoAgriculturaSoloNutriçãoGustavo Brunetto, UFSM; Carlos Alberto Ceretta, UFSM; GEORGE WELLINGTON BASTOS DE MELO, CNPUV; João Kaminski, UFSM; GUSTAVO TRENTIN, CPPSUL; Eduardo Girotto, IFRS; Paulo Ademar Avelar Ferreira, UFSM; Alcione Miotto, UFSM; Paulo Cesar Ocheuze Trivelin, USP.BRUNETTO, G.CERETTA, C. A.MELO, G. W. B. deKAMINASKI, J.TRENTIN, G.GIROTTO, E.FERREIRA, P. A. A.MIOTTO, A.TRIVELIN, P. C. O.2014-04-02T11:11:11Z2014-04-02T11:11:11Z2014-04-0220142015-03-25T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleScientia Horticulturae, Amsterdam, v. 169, p. 66-70, Apr. 2014.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/983847http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T00:02:13Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/983847Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-16T00:02:13falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T00:02:13Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. |
title |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. |
spellingShingle |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. BRUNETTO, G. Uva Resíduo Agricultura Solo Nutrição |
title_short |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. |
title_full |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. |
title_fullStr |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. |
title_full_unstemmed |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. |
title_sort |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. |
author |
BRUNETTO, G. |
author_facet |
BRUNETTO, G. CERETTA, C. A. MELO, G. W. B. de KAMINASKI, J. TRENTIN, G. GIROTTO, E. FERREIRA, P. A. A. MIOTTO, A. TRIVELIN, P. C. O. |
author_role |
author |
author2 |
CERETTA, C. A. MELO, G. W. B. de KAMINASKI, J. TRENTIN, G. GIROTTO, E. FERREIRA, P. A. A. MIOTTO, A. TRIVELIN, P. C. O. |
author2_role |
author author author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Gustavo Brunetto, UFSM; Carlos Alberto Ceretta, UFSM; GEORGE WELLINGTON BASTOS DE MELO, CNPUV; João Kaminski, UFSM; GUSTAVO TRENTIN, CPPSUL; Eduardo Girotto, IFRS; Paulo Ademar Avelar Ferreira, UFSM; Alcione Miotto, UFSM; Paulo Cesar Ocheuze Trivelin, USP. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
BRUNETTO, G. CERETTA, C. A. MELO, G. W. B. de KAMINASKI, J. TRENTIN, G. GIROTTO, E. FERREIRA, P. A. A. MIOTTO, A. TRIVELIN, P. C. O. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Uva Resíduo Agricultura Solo Nutrição |
topic |
Uva Resíduo Agricultura Solo Nutrição |
publishDate |
2014 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2014-04-02T11:11:11Z 2014-04-02T11:11:11Z 2014-04-02 2014 2015-03-25T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Scientia Horticulturae, Amsterdam, v. 169, p. 66-70, Apr. 2014. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/983847 http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019 |
identifier_str_mv |
Scientia Horticulturae, Amsterdam, v. 169, p. 66-70, Apr. 2014. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/983847 http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503389212573696 |