Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: BRUNETTO, G.
Data de Publicação: 2014
Outros Autores: CERETTA, C. A., MELO, G. W. B. de, KAMINASKI, J., TRENTIN, G., GIROTTO, E., FERREIRA, P. A. A., MIOTTO, A., TRIVELIN, P. C. O.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/983847
http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019
id EMBR_4cfe07ded37754a40c5ce458d59212e6
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/983847
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.UvaResíduoAgriculturaSoloNutriçãoGustavo Brunetto, UFSM; Carlos Alberto Ceretta, UFSM; GEORGE WELLINGTON BASTOS DE MELO, CNPUV; João Kaminski, UFSM; GUSTAVO TRENTIN, CPPSUL; Eduardo Girotto, IFRS; Paulo Ademar Avelar Ferreira, UFSM; Alcione Miotto, UFSM; Paulo Cesar Ocheuze Trivelin, USP.BRUNETTO, G.CERETTA, C. A.MELO, G. W. B. deKAMINASKI, J.TRENTIN, G.GIROTTO, E.FERREIRA, P. A. A.MIOTTO, A.TRIVELIN, P. C. O.2014-04-02T11:11:11Z2014-04-02T11:11:11Z2014-04-0220142015-03-25T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleScientia Horticulturae, Amsterdam, v. 169, p. 66-70, Apr. 2014.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/983847http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T00:02:13Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/983847Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-16T00:02:13falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T00:02:13Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
title Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
spellingShingle Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
BRUNETTO, G.
Uva
Resíduo
Agricultura
Solo
Nutrição
title_short Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
title_full Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
title_fullStr Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
title_full_unstemmed Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
title_sort Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.
author BRUNETTO, G.
author_facet BRUNETTO, G.
CERETTA, C. A.
MELO, G. W. B. de
KAMINASKI, J.
TRENTIN, G.
GIROTTO, E.
FERREIRA, P. A. A.
MIOTTO, A.
TRIVELIN, P. C. O.
author_role author
author2 CERETTA, C. A.
MELO, G. W. B. de
KAMINASKI, J.
TRENTIN, G.
GIROTTO, E.
FERREIRA, P. A. A.
MIOTTO, A.
TRIVELIN, P. C. O.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Gustavo Brunetto, UFSM; Carlos Alberto Ceretta, UFSM; GEORGE WELLINGTON BASTOS DE MELO, CNPUV; João Kaminski, UFSM; GUSTAVO TRENTIN, CPPSUL; Eduardo Girotto, IFRS; Paulo Ademar Avelar Ferreira, UFSM; Alcione Miotto, UFSM; Paulo Cesar Ocheuze Trivelin, USP.
dc.contributor.author.fl_str_mv BRUNETTO, G.
CERETTA, C. A.
MELO, G. W. B. de
KAMINASKI, J.
TRENTIN, G.
GIROTTO, E.
FERREIRA, P. A. A.
MIOTTO, A.
TRIVELIN, P. C. O.
dc.subject.por.fl_str_mv Uva
Resíduo
Agricultura
Solo
Nutrição
topic Uva
Resíduo
Agricultura
Solo
Nutrição
publishDate 2014
dc.date.none.fl_str_mv 2014-04-02T11:11:11Z
2014-04-02T11:11:11Z
2014-04-02
2014
2015-03-25T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Scientia Horticulturae, Amsterdam, v. 169, p. 66-70, Apr. 2014.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/983847
http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019
identifier_str_mv Scientia Horticulturae, Amsterdam, v. 169, p. 66-70, Apr. 2014.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/983847
http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503389212573696