Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2013 |
Outros Autores: | , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/967999 |
id |
EMBR_863dda8d542bb3ab6fead00c8acd58a2 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/967999 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions.Farinha de mandiocaAmidoGelatinizaçãoANDRESA VIANA RAMOS, UFRJ; MÔNICA GUIMARÃES FARIAS, UFRRJ; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; VERÔNICA MARIA DE ARAÚJO CALADO, UFRJ.RAMOS, A. V.FARIAS, M. G.CARVALHO, C. W. P. deCALADO, V. M. de A.2013-10-08T11:11:11Z2013-10-08T11:11:11Z2013-10-0820132016-02-22T11:11:11ZArtigo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: BRAZILIAN CONFERENCE ON RHEOLOGY, 6., 2013, Rio de Janeiro. Proceedings... Rio de Janeiro: PUC-RJ, 2013.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/967999enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-15T22:42:45Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/967999Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-15T22:42:45Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions. |
title |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions. |
spellingShingle |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions. RAMOS, A. V. Farinha de mandioca Amido Gelatinização |
title_short |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions. |
title_full |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions. |
title_fullStr |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions. |
title_full_unstemmed |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions. |
title_sort |
Rheological and optical study of starch gelatinization in cassava flour suspensions. |
author |
RAMOS, A. V. |
author_facet |
RAMOS, A. V. FARIAS, M. G. CARVALHO, C. W. P. de CALADO, V. M. de A. |
author_role |
author |
author2 |
FARIAS, M. G. CARVALHO, C. W. P. de CALADO, V. M. de A. |
author2_role |
author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
ANDRESA VIANA RAMOS, UFRJ; MÔNICA GUIMARÃES FARIAS, UFRRJ; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; VERÔNICA MARIA DE ARAÚJO CALADO, UFRJ. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
RAMOS, A. V. FARIAS, M. G. CARVALHO, C. W. P. de CALADO, V. M. de A. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Farinha de mandioca Amido Gelatinização |
topic |
Farinha de mandioca Amido Gelatinização |
publishDate |
2013 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2013-10-08T11:11:11Z 2013-10-08T11:11:11Z 2013-10-08 2013 2016-02-22T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Artigo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: BRAZILIAN CONFERENCE ON RHEOLOGY, 6., 2013, Rio de Janeiro. Proceedings... Rio de Janeiro: PUC-RJ, 2013. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/967999 |
identifier_str_mv |
In: BRAZILIAN CONFERENCE ON RHEOLOGY, 6., 2013, Rio de Janeiro. Proceedings... Rio de Janeiro: PUC-RJ, 2013. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/967999 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695303341441024 |