Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: MELO, N. Q. C.
Data de Publicação: 2017
Outros Autores: MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R., ARAÚJO, M. A. da M., ROCHA, M. de M.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1080133
id EMBR_a5e055da5b8dd7e819c886d0e1023f6b
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1080133
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.Caracterização química de grãos verdes crus e após processamento térmico em cultivares biofortificadas de feijão-caupi.CocçãoValor NutritivoVigna UnguiculataNATÁLIA QUARESMA COSTA MELO, UFPI; REGILDA SARAIVA DOS REIS MOREIRA-ARAÚJO, UFPI; MARCOS ANTÔNIO DA MOTA ARAÚJO, Fundação Municipal de Saúde, Teresina-PI, Brasil; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN.MELO, N. Q. C.MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R.ARAÚJO, M. A. da M.ROCHA, M. de M.2017-11-20T23:27:14Z2017-11-20T23:27:14Z2017-11-2020172017-11-20T23:27:14Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleRevista Ciência Agronômica, v. 48, n. 5, Esp., p. 811-816, 2017.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/108013310.5935/1806-6690.20170095enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-11-20T23:27:20Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1080133Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-11-20T23:27:20falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-11-20T23:27:20Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.
Caracterização química de grãos verdes crus e após processamento térmico em cultivares biofortificadas de feijão-caupi.
title Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.
spellingShingle Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.
MELO, N. Q. C.
Cocção
Valor Nutritivo
Vigna Unguiculata
title_short Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.
title_full Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.
title_fullStr Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.
title_full_unstemmed Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.
title_sort Chemical characterization of green grain before and after thermal processing in biofortified cowpea cultivars.
author MELO, N. Q. C.
author_facet MELO, N. Q. C.
MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R.
ARAÚJO, M. A. da M.
ROCHA, M. de M.
author_role author
author2 MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R.
ARAÚJO, M. A. da M.
ROCHA, M. de M.
author2_role author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv NATÁLIA QUARESMA COSTA MELO, UFPI; REGILDA SARAIVA DOS REIS MOREIRA-ARAÚJO, UFPI; MARCOS ANTÔNIO DA MOTA ARAÚJO, Fundação Municipal de Saúde, Teresina-PI, Brasil; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN.
dc.contributor.author.fl_str_mv MELO, N. Q. C.
MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R.
ARAÚJO, M. A. da M.
ROCHA, M. de M.
dc.subject.por.fl_str_mv Cocção
Valor Nutritivo
Vigna Unguiculata
topic Cocção
Valor Nutritivo
Vigna Unguiculata
publishDate 2017
dc.date.none.fl_str_mv 2017-11-20T23:27:14Z
2017-11-20T23:27:14Z
2017-11-20
2017
2017-11-20T23:27:14Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Revista Ciência Agronômica, v. 48, n. 5, Esp., p. 811-816, 2017.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1080133
10.5935/1806-6690.20170095
identifier_str_mv Revista Ciência Agronômica, v. 48, n. 5, Esp., p. 811-816, 2017.
10.5935/1806-6690.20170095
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1080133
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503445047148544