Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: SANTOS, B. A. dos
Data de Publicação: 2013
Outros Autores: SILVA, L. F. M., PONTES, S. M., GOMES, F. S., NOGUEIRA, R. I., CABRAL, L. M. C., TONON, R. V.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/962045
id EMBR_b4b1e73f6c892063427617e507bd117e
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/962045
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.Processo de membranasPropriedades físicasAntocianinaSecagemBIANCA A. DOS SANTOS, UFRRJ; LUIZ FERNANDO MENEZES DA SILVA, CTAA; SERGIO MACEDO PONTES, CTAA; FLAVIA DOS SANTOS GOMES, CTAA; REGINA ISABEL NOGUEIRA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; RENATA VALERIANO TONON, CTAA.SANTOS, B. A. dosSILVA, L. F. M.PONTES, S. M.GOMES, F. S.NOGUEIRA, R. I.CABRAL, L. M. C.TONON, R. V.2013-07-15T11:11:11Z2013-07-15T11:11:11Z2013-07-1520132013-07-15T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: EUROFOODCHEM, 17., 2013, Istanbul. Book of abstracts. Ankara: Hacettepe University, 2013. p. 374.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/962045enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-15T23:51:43Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/962045Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-15T23:51:43Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
title Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
spellingShingle Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
SANTOS, B. A. dos
Processo de membranas
Propriedades físicas
Antocianina
Secagem
title_short Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
title_full Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
title_fullStr Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
title_full_unstemmed Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
title_sort Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
author SANTOS, B. A. dos
author_facet SANTOS, B. A. dos
SILVA, L. F. M.
PONTES, S. M.
GOMES, F. S.
NOGUEIRA, R. I.
CABRAL, L. M. C.
TONON, R. V.
author_role author
author2 SILVA, L. F. M.
PONTES, S. M.
GOMES, F. S.
NOGUEIRA, R. I.
CABRAL, L. M. C.
TONON, R. V.
author2_role author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv BIANCA A. DOS SANTOS, UFRRJ; LUIZ FERNANDO MENEZES DA SILVA, CTAA; SERGIO MACEDO PONTES, CTAA; FLAVIA DOS SANTOS GOMES, CTAA; REGINA ISABEL NOGUEIRA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; RENATA VALERIANO TONON, CTAA.
dc.contributor.author.fl_str_mv SANTOS, B. A. dos
SILVA, L. F. M.
PONTES, S. M.
GOMES, F. S.
NOGUEIRA, R. I.
CABRAL, L. M. C.
TONON, R. V.
dc.subject.por.fl_str_mv Processo de membranas
Propriedades físicas
Antocianina
Secagem
topic Processo de membranas
Propriedades físicas
Antocianina
Secagem
publishDate 2013
dc.date.none.fl_str_mv 2013-07-15T11:11:11Z
2013-07-15T11:11:11Z
2013-07-15
2013
2013-07-15T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv Resumo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: EUROFOODCHEM, 17., 2013, Istanbul. Book of abstracts. Ankara: Hacettepe University, 2013. p. 374.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/962045
identifier_str_mv In: EUROFOODCHEM, 17., 2013, Istanbul. Book of abstracts. Ankara: Hacettepe University, 2013. p. 374.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/962045
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695293869654016