Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2013 |
Outros Autores: | , , , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/962045 |
id |
EMBR_b4b1e73f6c892063427617e507bd117e |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/962045 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder.Processo de membranasPropriedades físicasAntocianinaSecagemBIANCA A. DOS SANTOS, UFRRJ; LUIZ FERNANDO MENEZES DA SILVA, CTAA; SERGIO MACEDO PONTES, CTAA; FLAVIA DOS SANTOS GOMES, CTAA; REGINA ISABEL NOGUEIRA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; RENATA VALERIANO TONON, CTAA.SANTOS, B. A. dosSILVA, L. F. M.PONTES, S. M.GOMES, F. S.NOGUEIRA, R. I.CABRAL, L. M. C.TONON, R. V.2013-07-15T11:11:11Z2013-07-15T11:11:11Z2013-07-1520132013-07-15T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: EUROFOODCHEM, 17., 2013, Istanbul. Book of abstracts. Ankara: Hacettepe University, 2013. p. 374.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/962045enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-15T23:51:43Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/962045Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-15T23:51:43Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. |
title |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. |
spellingShingle |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. SANTOS, B. A. dos Processo de membranas Propriedades físicas Antocianina Secagem |
title_short |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. |
title_full |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. |
title_fullStr |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. |
title_full_unstemmed |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. |
title_sort |
Coupling of reverse osmosis and spray drying processes to obtain grape juice powder. |
author |
SANTOS, B. A. dos |
author_facet |
SANTOS, B. A. dos SILVA, L. F. M. PONTES, S. M. GOMES, F. S. NOGUEIRA, R. I. CABRAL, L. M. C. TONON, R. V. |
author_role |
author |
author2 |
SILVA, L. F. M. PONTES, S. M. GOMES, F. S. NOGUEIRA, R. I. CABRAL, L. M. C. TONON, R. V. |
author2_role |
author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
BIANCA A. DOS SANTOS, UFRRJ; LUIZ FERNANDO MENEZES DA SILVA, CTAA; SERGIO MACEDO PONTES, CTAA; FLAVIA DOS SANTOS GOMES, CTAA; REGINA ISABEL NOGUEIRA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; RENATA VALERIANO TONON, CTAA. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
SANTOS, B. A. dos SILVA, L. F. M. PONTES, S. M. GOMES, F. S. NOGUEIRA, R. I. CABRAL, L. M. C. TONON, R. V. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Processo de membranas Propriedades físicas Antocianina Secagem |
topic |
Processo de membranas Propriedades físicas Antocianina Secagem |
publishDate |
2013 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2013-07-15T11:11:11Z 2013-07-15T11:11:11Z 2013-07-15 2013 2013-07-15T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Resumo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: EUROFOODCHEM, 17., 2013, Istanbul. Book of abstracts. Ankara: Hacettepe University, 2013. p. 374. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/962045 |
identifier_str_mv |
In: EUROFOODCHEM, 17., 2013, Istanbul. Book of abstracts. Ankara: Hacettepe University, 2013. p. 374. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/962045 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695293869654016 |