Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2008 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/416827 |
id |
EMBR_d65955e67fb76bb322c423db9eaa3545 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/416827 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars.Lpomoea batatasCultivo orgânicoCarotenóides totaisB-carotenoExtrusãoMarcos José de Oliveira Fonseca, CTAA; Antonio Gomes Soares, CTAA; Murillo Freire Junior, CTAA; Dejair L. de Almeida, Embrapa Agrobiologia; José Luis Ramírez Ascheri, CTAA.FONSECA, M. J. de O.SOARES, A. G.FREIRE JUNIOR, M.ALMEIDA, D. L. deASCHERI, J. L. R.2020-10-05T09:11:33Z2020-10-05T09:11:33Z2009-02-032008info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleHorticultura Brasileira, Campinas, v. 26, n. 1, p. 112-115, jan./mar. 2008.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/416827enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2020-10-05T09:11:41Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/416827Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542020-10-05T09:11:41falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542020-10-05T09:11:41Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. |
title |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. |
spellingShingle |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. FONSECA, M. J. de O. Lpomoea batatas Cultivo orgânico Carotenóides totais B-caroteno Extrusão |
title_short |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. |
title_full |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. |
title_fullStr |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. |
title_full_unstemmed |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. |
title_sort |
Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. |
author |
FONSECA, M. J. de O. |
author_facet |
FONSECA, M. J. de O. SOARES, A. G. FREIRE JUNIOR, M. ALMEIDA, D. L. de ASCHERI, J. L. R. |
author_role |
author |
author2 |
SOARES, A. G. FREIRE JUNIOR, M. ALMEIDA, D. L. de ASCHERI, J. L. R. |
author2_role |
author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Marcos José de Oliveira Fonseca, CTAA; Antonio Gomes Soares, CTAA; Murillo Freire Junior, CTAA; Dejair L. de Almeida, Embrapa Agrobiologia; José Luis Ramírez Ascheri, CTAA. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
FONSECA, M. J. de O. SOARES, A. G. FREIRE JUNIOR, M. ALMEIDA, D. L. de ASCHERI, J. L. R. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Lpomoea batatas Cultivo orgânico Carotenóides totais B-caroteno Extrusão |
topic |
Lpomoea batatas Cultivo orgânico Carotenóides totais B-caroteno Extrusão |
publishDate |
2008 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2008 2009-02-03 2020-10-05T09:11:33Z 2020-10-05T09:11:33Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Horticultura Brasileira, Campinas, v. 26, n. 1, p. 112-115, jan./mar. 2008. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/416827 |
identifier_str_mv |
Horticultura Brasileira, Campinas, v. 26, n. 1, p. 112-115, jan./mar. 2008. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/416827 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503495972290560 |