Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2023 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1151879 |
Resumo: | The objective of this study was to evaluate the chemical-bromatological composition of elephant grass (EG) silages with the addition of acerola by-product (ABP). |
id |
EMBR_de271400b1e8904fbe194338a546065a |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1151879 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product.Qualidade da silagemSubproduto da fruticulturaMalpighia PunicifoliaThe objective of this study was to evaluate the chemical-bromatological composition of elephant grass (EG) silages with the addition of acerola by-product (ABP).JOAO AVELAR MAGALHAES, CPAMN; BRAZ HENRIQUE NUNES RODRIGUES, CPAMN; FRANCISCO JOSE DE SEIXAS SANTOS, CPAMN; NEWTON DE LUCENA COSTA, CPAF-RR; ROBERTO CLAUDIO FERNANDES F POMPEU, CNPC.MAGALHAES, J. A.RODRIGUES, B. H. N.SANTOS, F. J. de S.COSTA, N. de L.POMPEU, R. C. F. F.2023-02-23T17:57:49Z2023-02-23T17:57:49Z2023-02-232023info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleResearch, Society and Development, v. 12, n. 3, e3912340342, 2023.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1151879enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2023-02-23T17:57:49Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1151879Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542023-02-23T17:57:49falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542023-02-23T17:57:49Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product. |
title |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product. |
spellingShingle |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product. MAGALHAES, J. A. Qualidade da silagem Subproduto da fruticultura Malpighia Punicifolia |
title_short |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product. |
title_full |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product. |
title_fullStr |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product. |
title_full_unstemmed |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product. |
title_sort |
Chemical-bromatological composition of elephant grass silage with increasing levels of acerola by-product. |
author |
MAGALHAES, J. A. |
author_facet |
MAGALHAES, J. A. RODRIGUES, B. H. N. SANTOS, F. J. de S. COSTA, N. de L. POMPEU, R. C. F. F. |
author_role |
author |
author2 |
RODRIGUES, B. H. N. SANTOS, F. J. de S. COSTA, N. de L. POMPEU, R. C. F. F. |
author2_role |
author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
JOAO AVELAR MAGALHAES, CPAMN; BRAZ HENRIQUE NUNES RODRIGUES, CPAMN; FRANCISCO JOSE DE SEIXAS SANTOS, CPAMN; NEWTON DE LUCENA COSTA, CPAF-RR; ROBERTO CLAUDIO FERNANDES F POMPEU, CNPC. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
MAGALHAES, J. A. RODRIGUES, B. H. N. SANTOS, F. J. de S. COSTA, N. de L. POMPEU, R. C. F. F. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Qualidade da silagem Subproduto da fruticultura Malpighia Punicifolia |
topic |
Qualidade da silagem Subproduto da fruticultura Malpighia Punicifolia |
description |
The objective of this study was to evaluate the chemical-bromatological composition of elephant grass (EG) silages with the addition of acerola by-product (ABP). |
publishDate |
2023 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2023-02-23T17:57:49Z 2023-02-23T17:57:49Z 2023-02-23 2023 |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Research, Society and Development, v. 12, n. 3, e3912340342, 2023. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1151879 |
identifier_str_mv |
Research, Society and Development, v. 12, n. 3, e3912340342, 2023. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1151879 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503540121534464 |