Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: BUSCATTO, M. H.
Data de Publicação: 2017
Outros Autores: ZAMBIAZI, R. C., CRIZE-CARDOSO, M., PIARNICKI, C. M. S., MENDONÇA, C. R. B., DUTRA, F. L. G., COUTINHO, E. F.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1082619
id EMBR_e96078655c736d1ab5f6eeb56f55cdba
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1082619
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.Compostos bioativosÁcidos graxosPeríodo de induçãoAzeitonaOlea EuropaeaMariângela Hoffmann Bruscatto, UFPEL; Rui Carlos Zambiazi, UFRGS; Michele Crizel-Cardoso, UFPEL; Clarisse Maria Sartori Piatnicki, UFRGS; Carla Rosane Barboza Mendonça, UFPEL; Fabiana Lemos Goularte Dutra, UFPEL; ENILTON FICK COUTINHO, CPACT.BUSCATTO, M. H.ZAMBIAZI, R. C.CRIZE-CARDOSO, M.PIARNICKI, C. M. S.MENDONÇA, C. R. B.DUTRA, F. L. G.COUTINHO, E. F.2017-12-14T23:23:56Z2017-12-14T23:23:56Z2017-12-1420172018-04-24T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articlePesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.52, n.12, p.1231-1240, dez. 2017http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1082619enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-12-14T23:24:03Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1082619Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-12-14T23:24:03falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-12-14T23:24:03Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.
title Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.
spellingShingle Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.
BUSCATTO, M. H.
Compostos bioativos
Ácidos graxos
Período de indução
Azeitona
Olea Europaea
title_short Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.
title_full Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.
title_fullStr Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.
title_full_unstemmed Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.
title_sort Chemical characterization and oxidative stability of olive oils extracted from olive trees of Southern Brazil.
author BUSCATTO, M. H.
author_facet BUSCATTO, M. H.
ZAMBIAZI, R. C.
CRIZE-CARDOSO, M.
PIARNICKI, C. M. S.
MENDONÇA, C. R. B.
DUTRA, F. L. G.
COUTINHO, E. F.
author_role author
author2 ZAMBIAZI, R. C.
CRIZE-CARDOSO, M.
PIARNICKI, C. M. S.
MENDONÇA, C. R. B.
DUTRA, F. L. G.
COUTINHO, E. F.
author2_role author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Mariângela Hoffmann Bruscatto, UFPEL; Rui Carlos Zambiazi, UFRGS; Michele Crizel-Cardoso, UFPEL; Clarisse Maria Sartori Piatnicki, UFRGS; Carla Rosane Barboza Mendonça, UFPEL; Fabiana Lemos Goularte Dutra, UFPEL; ENILTON FICK COUTINHO, CPACT.
dc.contributor.author.fl_str_mv BUSCATTO, M. H.
ZAMBIAZI, R. C.
CRIZE-CARDOSO, M.
PIARNICKI, C. M. S.
MENDONÇA, C. R. B.
DUTRA, F. L. G.
COUTINHO, E. F.
dc.subject.por.fl_str_mv Compostos bioativos
Ácidos graxos
Período de indução
Azeitona
Olea Europaea
topic Compostos bioativos
Ácidos graxos
Período de indução
Azeitona
Olea Europaea
publishDate 2017
dc.date.none.fl_str_mv 2017-12-14T23:23:56Z
2017-12-14T23:23:56Z
2017-12-14
2017
2018-04-24T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.52, n.12, p.1231-1240, dez. 2017
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1082619
identifier_str_mv Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.52, n.12, p.1231-1240, dez. 2017
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1082619
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503446573875200