Ohmic heating for preservation, transformation, and extraction
Autor(a) principal: | |
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Data de Publicação: | 2019 |
Outros Autores: | , , , , |
Tipo de documento: | Capítulo de livro |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/1822/69824 |
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RCAP_7865a65de55170315176a94c6a7a7ff4 |
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Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
title |
Ohmic heating for preservation, transformation, and extraction |
author |
Rodrigues, Rui M. |
author2 |
Genisheva, Zlatina Rocha, Cristina M. R. Teixeira, J. A. Vicente, A. A. Pereira, Ricardo Nuno Correia |
topic |
Electric field thermal processing nonthermal effects protein, permeabilization Permeabilization Protein Science & Technology |
publishDate |
2019 |
format |
bookPart |
url |
http://hdl.handle.net/1822/69824 |
language |
eng |
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Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
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