Electric fields processing
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2020 |
Tipo de documento: | Artigo de conferência |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/1822/77183 |
Resumo: | Overview of electric fields technologies in innovative food processing. Main aspects of Ohmic heating and its moderate electric fields effects on protein functionalization and extraction of biomolecules. |
id |
RCAP_8c1f28eff806d4c0bc283f660eb43b25 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:repositorium.sdum.uminho.pt:1822/77183 |
network_acronym_str |
RCAP |
network_name_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository_id_str |
7160 |
spelling |
Electric fields processingOverview of electric fields technologies in innovative food processing. Main aspects of Ohmic heating and its moderate electric fields effects on protein functionalization and extraction of biomolecules.This study was supported by the Portuguese Foundation for Science and Technology(FCT) under the scope of the strategic funding of UIDB/04469/2020 unit and BioTecNorte operation (NORTE-01-0145-FEDER-000004) funded by the European Regional Development Fund under the scope of Norte2020 - Programa Operacional Regional do Norteinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionUniversidade do MinhoPereira, Ricardo N.2020-07-092020-07-09T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/1822/77183engPereira, Ricardo N., Electric Fields Processing. I Simpósio Internacional em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Rio de Janeiro, Brasil, 2020.https://www.even3.com.br/1sicta_5sita/info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-21T12:00:12Zoai:repositorium.sdum.uminho.pt:1822/77183Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:50:03.582647Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse |
dc.title.none.fl_str_mv |
Electric fields processing |
title |
Electric fields processing |
spellingShingle |
Electric fields processing Pereira, Ricardo N. |
title_short |
Electric fields processing |
title_full |
Electric fields processing |
title_fullStr |
Electric fields processing |
title_full_unstemmed |
Electric fields processing |
title_sort |
Electric fields processing |
author |
Pereira, Ricardo N. |
author_facet |
Pereira, Ricardo N. |
author_role |
author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Universidade do Minho |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
Pereira, Ricardo N. |
description |
Overview of electric fields technologies in innovative food processing. Main aspects of Ohmic heating and its moderate electric fields effects on protein functionalization and extraction of biomolecules. |
publishDate |
2020 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2020-07-09 2020-07-09T00:00:00Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
format |
conferenceObject |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
http://hdl.handle.net/1822/77183 |
url |
http://hdl.handle.net/1822/77183 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.relation.none.fl_str_mv |
Pereira, Ricardo N., Electric Fields Processing. I Simpósio Internacional em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Rio de Janeiro, Brasil, 2020. https://www.even3.com.br/1sicta_5sita/ |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
application/pdf |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação instacron:RCAAP |
instname_str |
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
instacron_str |
RCAAP |
institution |
RCAAP |
reponame_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
collection |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
repository.mail.fl_str_mv |
|
_version_ |
1799132268216713216 |