Electric fields processing

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Pereira, Ricardo N.
Data de Publicação: 2020
Tipo de documento: Artigo de conferência
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: http://hdl.handle.net/1822/77183
Resumo: Overview of electric fields technologies in innovative food processing. Main aspects of Ohmic heating and its moderate electric fields effects on protein functionalization and extraction of biomolecules.
id RCAP_8c1f28eff806d4c0bc283f660eb43b25
oai_identifier_str oai:repositorium.sdum.uminho.pt:1822/77183
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling Electric fields processingOverview of electric fields technologies in innovative food processing. Main aspects of Ohmic heating and its moderate electric fields effects on protein functionalization and extraction of biomolecules.This study was supported by the Portuguese Foundation for Science and Technology(FCT) under the scope of the strategic funding of UIDB/04469/2020 unit and BioTecNorte operation (NORTE-01-0145-FEDER-000004) funded by the European Regional Development Fund under the scope of Norte2020 - Programa Operacional Regional do Norteinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionUniversidade do MinhoPereira, Ricardo N.2020-07-092020-07-09T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/1822/77183engPereira, Ricardo N., Electric Fields Processing. I Simpósio Internacional em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Rio de Janeiro, Brasil, 2020.https://www.even3.com.br/1sicta_5sita/info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-21T12:00:12Zoai:repositorium.sdum.uminho.pt:1822/77183Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:50:03.582647Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv Electric fields processing
title Electric fields processing
spellingShingle Electric fields processing
Pereira, Ricardo N.
title_short Electric fields processing
title_full Electric fields processing
title_fullStr Electric fields processing
title_full_unstemmed Electric fields processing
title_sort Electric fields processing
author Pereira, Ricardo N.
author_facet Pereira, Ricardo N.
author_role author
dc.contributor.none.fl_str_mv Universidade do Minho
dc.contributor.author.fl_str_mv Pereira, Ricardo N.
description Overview of electric fields technologies in innovative food processing. Main aspects of Ohmic heating and its moderate electric fields effects on protein functionalization and extraction of biomolecules.
publishDate 2020
dc.date.none.fl_str_mv 2020-07-09
2020-07-09T00:00:00Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/conferenceObject
format conferenceObject
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://hdl.handle.net/1822/77183
url http://hdl.handle.net/1822/77183
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.relation.none.fl_str_mv Pereira, Ricardo N., Electric Fields Processing. I Simpósio Internacional em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Rio de Janeiro, Brasil, 2020.
https://www.even3.com.br/1sicta_5sita/
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv
_version_ 1799132268216713216