Influence of blanching treatments on colour, texture, chlorophylls content and sensory quality of broccoli (Brassica oleracea L.)
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Data de Publicação: | 2005 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
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Título da fonte: | Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/10400.14/6170 |
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Influence of blanching treatments on colour, texture, chlorophylls content and sensory quality of broccoli (Brassica oleracea L.)BroccoliThermal treatmentQualityKineticsVeritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaGonçalves, E. M.Pinheiro, J.Abreu, M.Brandão, Teresa R. S.Silva, C. L. M.2011-10-15T00:17:09Z20052005-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/6170engGONÇALVES, E. M... [et al.] - Influence of blanching treatments on colour, texture, chlorophylls content and sensory quality of broccoli (Brassica oleracea L.). In INTRADFOOD 2005 - Innovations in Traditional Foods / 2005 EFFoST Annual Meeting, Valencia, Spain, 25-28 October, 2005. 1 p. - INTRADFOOD 2005 - Innovations in Traditional Foods / 2005 EFFoST Annual Meeting : Book of Abstracts. [S.l. : s.n., 2005]. 1 p.info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-12T17:12:09Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/6170Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:06:53.590264Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse |
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