Colour and texture evaluation of whole tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) at different ripening stages
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Data de Publicação: | 2008 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
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Título da fonte: | Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
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Colour and texture evaluation of whole tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) at different ripening stagesColour parametersTexture profile analysisTomatoQualityVeritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaPinheiro, JoaquinaAlegria, C.Abreu, MartaGonçalves, Elsa M.Silva, Cristina L. M.2011-10-16T16:28:43Z20082008-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/6332engPINHEIRO, Joaquina... [et al.] - Colour and texture evaluation of whole tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) at different ripening stages. In ISEKI_ Food 2008 - Bridging Training and Research for Industry and the Wider Community. 1st International ISEKI_Food Conference. Porto, Portugal, 10-12 September, 2008 - ISEKI_ Food 2008 - Bridging Training and Research for Industry and the Wider Community. 1st International ISEKI_Food Conference : Book of Abstracts. [S.l. : s.n., 2008]. p. 124info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-12T17:12:26Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/6332Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:07:05.576417Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse |
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