An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2009 |
Outros Autores: | , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/10400.14/6211 |
id |
RCAP_cadf0220c999afeb75901f4bfcf4f739 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:repositorio.ucp.pt:10400.14/6211 |
network_acronym_str |
RCAP |
network_name_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository_id_str |
7160 |
spelling |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safetyVeritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaRamos, BárbaraBrandão, Teresa R. S.Teixeira, PaulaSilva, Cristina L. M.2011-10-15T12:52:07Z20092009-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/6211engRAMOS, Bárbara... [et al.] - An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety. In 2009 EFFoST Annual Conference - New Challenges in Food Preservation: Processing – Safety - Sustainability, Budapest, Hungary, 11-13 November 2009 - 2009 EFFoST Annual Conference - New Challenges in Food Preservation: Processing – Safety - Sustainability : Book of Abastracts. [S.l. : s.n., 2009]. 1 p.info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-12T17:12:16Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/6211Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:06:58.445526Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse |
dc.title.none.fl_str_mv |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety |
title |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety |
spellingShingle |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety Ramos, Bárbara |
title_short |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety |
title_full |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety |
title_fullStr |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety |
title_full_unstemmed |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety |
title_sort |
An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety |
author |
Ramos, Bárbara |
author_facet |
Ramos, Bárbara Brandão, Teresa R. S. Teixeira, Paula Silva, Cristina L. M. |
author_role |
author |
author2 |
Brandão, Teresa R. S. Teixeira, Paula Silva, Cristina L. M. |
author2_role |
author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
Ramos, Bárbara Brandão, Teresa R. S. Teixeira, Paula Silva, Cristina L. M. |
publishDate |
2009 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2009 2009-01-01T00:00:00Z 2011-10-15T12:52:07Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
http://hdl.handle.net/10400.14/6211 |
url |
http://hdl.handle.net/10400.14/6211 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.relation.none.fl_str_mv |
RAMOS, Bárbara... [et al.] - An overview concerning methodologies applied to guarantee fruits and vegetables safety. In 2009 EFFoST Annual Conference - New Challenges in Food Preservation: Processing – Safety - Sustainability, Budapest, Hungary, 11-13 November 2009 - 2009 EFFoST Annual Conference - New Challenges in Food Preservation: Processing – Safety - Sustainability : Book of Abastracts. [S.l. : s.n., 2009]. 1 p. |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
application/pdf |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação instacron:RCAAP |
instname_str |
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
instacron_str |
RCAAP |
institution |
RCAAP |
reponame_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
collection |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
repository.mail.fl_str_mv |
|
_version_ |
1799131737980141568 |