Studies with blackberry and blueberry in food processing.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2021 |
Outros Autores: | , , , , , |
Tipo de documento: | Livro |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG |
Texto Completo: | http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27059 |
id |
UFCG_aff22d25c1af01e1d80a34f06b705ff9 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:localhost:riufcg/27059 |
network_acronym_str |
UFCG |
network_name_str |
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG |
repository_id_str |
4851 |
spelling |
Studies with blackberry and blueberry in food processing.Estudos com amora e blueberry no processamento de alimentos.BlackberryBlueberryBioactive compounds - blueberry and blackberryFruit structuredPasteurization assitedVaccinium sect. CyanococcusFoodsTecnologia de AlimentosEngenharia de AlimentosUniversidade Federal de Campina GrandeBrasilUFCG20212022-09-10T17:02:12Z2022-09-102022-09-10T17:02:12Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookhttp://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27059SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Studies with blackberry and blueberry in food processing. Campina Grande - PB: EPTEC, 2021. ISBN: 978-65-00-35921-3.engSILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara.SANTOS, Newton Carlos.RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara.ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto.SILVA, Gabriel Monteiro da.PEREIRA, Tamires dos Santos.ALBUQUERQUE, Juliana Cruz.info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCGinstname:Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)instacron:UFCG2022-09-10T17:02:12Zoai:localhost:riufcg/27059Biblioteca Digital de Teses e Dissertaçõeshttp://bdtd.ufcg.edu.br/PUBhttp://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/oai/requestbdtd@setor.ufcg.edu.br || bdtd@setor.ufcg.edu.bropendoar:48512022-09-10T17:02:12Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG - Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Studies with blackberry and blueberry in food processing. Estudos com amora e blueberry no processamento de alimentos. |
title |
Studies with blackberry and blueberry in food processing. |
spellingShingle |
Studies with blackberry and blueberry in food processing. SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. Blackberry Blueberry Bioactive compounds - blueberry and blackberry Fruit structured Pasteurization assited Vaccinium sect. Cyanococcus Foods Tecnologia de Alimentos Engenharia de Alimentos |
title_short |
Studies with blackberry and blueberry in food processing. |
title_full |
Studies with blackberry and blueberry in food processing. |
title_fullStr |
Studies with blackberry and blueberry in food processing. |
title_full_unstemmed |
Studies with blackberry and blueberry in food processing. |
title_sort |
Studies with blackberry and blueberry in food processing. |
author |
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. |
author_facet |
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. SANTOS, Newton Carlos. RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara. ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto. SILVA, Gabriel Monteiro da. PEREIRA, Tamires dos Santos. ALBUQUERQUE, Juliana Cruz. |
author_role |
author |
author2 |
SANTOS, Newton Carlos. RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara. ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto. SILVA, Gabriel Monteiro da. PEREIRA, Tamires dos Santos. ALBUQUERQUE, Juliana Cruz. |
author2_role |
author author author author author author |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. SANTOS, Newton Carlos. RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara. ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto. SILVA, Gabriel Monteiro da. PEREIRA, Tamires dos Santos. ALBUQUERQUE, Juliana Cruz. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Blackberry Blueberry Bioactive compounds - blueberry and blackberry Fruit structured Pasteurization assited Vaccinium sect. Cyanococcus Foods Tecnologia de Alimentos Engenharia de Alimentos |
topic |
Blackberry Blueberry Bioactive compounds - blueberry and blackberry Fruit structured Pasteurization assited Vaccinium sect. Cyanococcus Foods Tecnologia de Alimentos Engenharia de Alimentos |
publishDate |
2021 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2021 2022-09-10T17:02:12Z 2022-09-10 2022-09-10T17:02:12Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/book |
format |
book |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27059 SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Studies with blackberry and blueberry in food processing. Campina Grande - PB: EPTEC, 2021. ISBN: 978-65-00-35921-3. |
url |
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27059 |
identifier_str_mv |
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Studies with blackberry and blueberry in food processing. Campina Grande - PB: EPTEC, 2021. ISBN: 978-65-00-35921-3. |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.publisher.none.fl_str_mv |
Universidade Federal de Campina Grande Brasil UFCG |
publisher.none.fl_str_mv |
Universidade Federal de Campina Grande Brasil UFCG |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG instname:Universidade Federal de Campina Grande (UFCG) instacron:UFCG |
instname_str |
Universidade Federal de Campina Grande (UFCG) |
instacron_str |
UFCG |
institution |
UFCG |
reponame_str |
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG |
collection |
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG |
repository.name.fl_str_mv |
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG - Universidade Federal de Campina Grande (UFCG) |
repository.mail.fl_str_mv |
bdtd@setor.ufcg.edu.br || bdtd@setor.ufcg.edu.br |
_version_ |
1809744554064084992 |