Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2009 |
Outros Autores: | , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | spa |
Título da fonte: | Repositório Institucional da UNESP |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/11449/21876 |
Resumo: | Univ São Paulo, Pirassununga, SP, Brazil |
id |
UNSP_d5a09cad40367dce5ab9e9404ab11d2a |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:repositorio.unesp.br:11449/21876 |
network_acronym_str |
UNSP |
network_name_str |
Repositório Institucional da UNESP |
repository_id_str |
2946 |
spelling |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powderWater activityheat of sorptionArabic gumisothermluloMaltodextrinUniv São Paulo, Pirassununga, SP, BrazilUniv Nacl Colombia, Dept Quim & Fis, Manizales, ColombiaUniv Estadual Paulista, Dept Engn & Tecnol Alimentos, UNESP, Sao Jose do Rio Preto, SP, BrazilUniv Estadual Paulista, Dept Engn & Tecnol Alimentos, UNESP, Sao Jose do Rio Preto, SP, BrazilSoc Brasileira Ciência Tecnologia AlimentosUniversidade de São Paulo (USP)Univ Nacl ColombiaUniversidade Estadual Paulista (Unesp)Gabas, Ana LuciaTelis-Romero, Javier [UNESP]Ines Giraldo-Gomez, GloriaNicoletti Telis, Vania Regina [UNESP]2014-05-20T14:02:02Z2014-05-20T14:02:02Z2009-10-01info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/article911-918Ciência e Tecnologia de Alimentos. Campinas: Soc Brasileira Ciência Tecnologia Alimentos, v. 29, n. 4, p. 911-918, 2009.0101-2061http://hdl.handle.net/11449/21876WOS:0002744066000329457081088108168Web of Sciencereponame:Repositório Institucional da UNESPinstname:Universidade Estadual Paulista (UNESP)instacron:UNESPspaCiência e Tecnologia de Alimentos1.0840,467info:eu-repo/semantics/openAccess2021-10-22T17:02:31Zoai:repositorio.unesp.br:11449/21876Repositório InstitucionalPUBhttp://repositorio.unesp.br/oai/requestopendoar:29462024-08-05T19:44:33.222311Repositório Institucional da UNESP - Universidade Estadual Paulista (UNESP)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder |
title |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder |
spellingShingle |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder Gabas, Ana Lucia Water activity heat of sorption Arabic gum isotherm lulo Maltodextrin |
title_short |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder |
title_full |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder |
title_fullStr |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder |
title_full_unstemmed |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder |
title_sort |
Thermodynamic properties of water sorption in lulo pulp encapsulated powder |
author |
Gabas, Ana Lucia |
author_facet |
Gabas, Ana Lucia Telis-Romero, Javier [UNESP] Ines Giraldo-Gomez, Gloria Nicoletti Telis, Vania Regina [UNESP] |
author_role |
author |
author2 |
Telis-Romero, Javier [UNESP] Ines Giraldo-Gomez, Gloria Nicoletti Telis, Vania Regina [UNESP] |
author2_role |
author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Universidade de São Paulo (USP) Univ Nacl Colombia Universidade Estadual Paulista (Unesp) |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
Gabas, Ana Lucia Telis-Romero, Javier [UNESP] Ines Giraldo-Gomez, Gloria Nicoletti Telis, Vania Regina [UNESP] |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Water activity heat of sorption Arabic gum isotherm lulo Maltodextrin |
topic |
Water activity heat of sorption Arabic gum isotherm lulo Maltodextrin |
description |
Univ São Paulo, Pirassununga, SP, Brazil |
publishDate |
2009 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2009-10-01 2014-05-20T14:02:02Z 2014-05-20T14:02:02Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Ciência e Tecnologia de Alimentos. Campinas: Soc Brasileira Ciência Tecnologia Alimentos, v. 29, n. 4, p. 911-918, 2009. 0101-2061 http://hdl.handle.net/11449/21876 WOS:000274406600032 9457081088108168 |
identifier_str_mv |
Ciência e Tecnologia de Alimentos. Campinas: Soc Brasileira Ciência Tecnologia Alimentos, v. 29, n. 4, p. 911-918, 2009. 0101-2061 WOS:000274406600032 9457081088108168 |
url |
http://hdl.handle.net/11449/21876 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
spa |
language |
spa |
dc.relation.none.fl_str_mv |
Ciência e Tecnologia de Alimentos 1.084 0,467 |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
911-918 |
dc.publisher.none.fl_str_mv |
Soc Brasileira Ciência Tecnologia Alimentos |
publisher.none.fl_str_mv |
Soc Brasileira Ciência Tecnologia Alimentos |
dc.source.none.fl_str_mv |
Web of Science reponame:Repositório Institucional da UNESP instname:Universidade Estadual Paulista (UNESP) instacron:UNESP |
instname_str |
Universidade Estadual Paulista (UNESP) |
instacron_str |
UNESP |
institution |
UNESP |
reponame_str |
Repositório Institucional da UNESP |
collection |
Repositório Institucional da UNESP |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da UNESP - Universidade Estadual Paulista (UNESP) |
repository.mail.fl_str_mv |
|
_version_ |
1808129111854415872 |