Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2021 |
Outros Autores: | , , , , , , |
Tipo de documento: | Capítulo de livro |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) |
Texto Completo: | http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1140406 https://doi.org/10.37885/211106560 |
id |
EMBRAPA-9_b9cd06018b9678e084a31b95246600de |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.infoteca.cnptia.embrapa.br:doc/1140406 |
network_acronym_str |
EMBRAPA-9 |
network_name_str |
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) |
repository_id_str |
|
spelling |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.Preservation of Pequi oilNutraceuticalPequiCaryocar coriaceumSÁDWA FERNANDES RIBEIRO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁTIAGO LINHARES CRUZ TABOSA BARROSO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁMATEUS NÓBREGA DE FREITAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁROSELAYNE FERRO FURTADO, CNPATMARÍLIA DE ALBUQUERQUE OLIVEIRA, EMBRAPA AGROINDÚSTRIA TROPICALANDRÊSSA MARIA MEDEIROS THEÓPHILO GALVÃO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁMARIA DO SOCORRO ROCHA BASTOS, CNPATSELENE DAIHA BENEVIDES, CNPAT.RIBEIRO, S. F.BARROSO, T. L. C. T.FREITAS, M. N. deFURTADO, R. F.OLIVEIRA, M. de A.GALVÃO, A. M. M. T.BASTOS, M. do S. R.BENEVIDES, S. D.2022-02-25T01:01:34Z2022-02-25T01:01:34Z2022-02-242021info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookPartp. 174-187In: VERRUCK, S. (org.). Avanços em ciência e tecnologia de alimentos. Guarujá: Científica Digital, 2021.http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1140406https://doi.org/10.37885/211106560enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2022-02-25T01:02:45Zoai:www.infoteca.cnptia.embrapa.br:doc/1140406Repositório InstitucionalPUBhttps://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca-oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:2024-03-20T11:20:08.055569Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment. |
title |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment. |
spellingShingle |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment. RIBEIRO, S. F. Preservation of Pequi oil Nutraceutical Pequi Caryocar coriaceum |
title_short |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment. |
title_full |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment. |
title_fullStr |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment. |
title_full_unstemmed |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment. |
title_sort |
Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment. |
author |
RIBEIRO, S. F. |
author_facet |
RIBEIRO, S. F. BARROSO, T. L. C. T. FREITAS, M. N. de FURTADO, R. F. OLIVEIRA, M. de A. GALVÃO, A. M. M. T. BASTOS, M. do S. R. BENEVIDES, S. D. |
author_role |
author |
author2 |
BARROSO, T. L. C. T. FREITAS, M. N. de FURTADO, R. F. OLIVEIRA, M. de A. GALVÃO, A. M. M. T. BASTOS, M. do S. R. BENEVIDES, S. D. |
author2_role |
author author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
SÁDWA FERNANDES RIBEIRO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁ TIAGO LINHARES CRUZ TABOSA BARROSO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁ MATEUS NÓBREGA DE FREITAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁ ROSELAYNE FERRO FURTADO, CNPAT MARÍLIA DE ALBUQUERQUE OLIVEIRA, EMBRAPA AGROINDÚSTRIA TROPICAL ANDRÊSSA MARIA MEDEIROS THEÓPHILO GALVÃO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁ MARIA DO SOCORRO ROCHA BASTOS, CNPAT SELENE DAIHA BENEVIDES, CNPAT. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
RIBEIRO, S. F. BARROSO, T. L. C. T. FREITAS, M. N. de FURTADO, R. F. OLIVEIRA, M. de A. GALVÃO, A. M. M. T. BASTOS, M. do S. R. BENEVIDES, S. D. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Preservation of Pequi oil Nutraceutical Pequi Caryocar coriaceum |
topic |
Preservation of Pequi oil Nutraceutical Pequi Caryocar coriaceum |
publishDate |
2021 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2021 2022-02-25T01:01:34Z 2022-02-25T01:01:34Z 2022-02-24 |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/bookPart |
format |
bookPart |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: VERRUCK, S. (org.). Avanços em ciência e tecnologia de alimentos. Guarujá: Científica Digital, 2021. http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1140406 https://doi.org/10.37885/211106560 |
identifier_str_mv |
In: VERRUCK, S. (org.). Avanços em ciência e tecnologia de alimentos. Guarujá: Científica Digital, 2021. |
url |
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1140406 https://doi.org/10.37885/211106560 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
p. 174-187 |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) |
collection |
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794510117890162688 |