Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: RIBEIRO, S. F.
Data de Publicação: 2021
Outros Autores: BARROSO, T. L. C. T., FREITAS, M. N. de, FURTADO, R. F., OLIVEIRA, M. de A., GALVÃO, A. M. M. T., BASTOS, M. do S. R., BENEVIDES, S. D.
Tipo de documento: Capítulo de livro
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
Texto Completo: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1140406
https://doi.org/10.37885/211106560
id EMBRAPA-9_b9cd06018b9678e084a31b95246600de
oai_identifier_str oai:www.infoteca.cnptia.embrapa.br:doc/1140406
network_acronym_str EMBRAPA-9
network_name_str Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
repository_id_str
spelling Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.Preservation of Pequi oilNutraceuticalPequiCaryocar coriaceumSÁDWA FERNANDES RIBEIRO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁTIAGO LINHARES CRUZ TABOSA BARROSO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁMATEUS NÓBREGA DE FREITAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁROSELAYNE FERRO FURTADO, CNPATMARÍLIA DE ALBUQUERQUE OLIVEIRA, EMBRAPA AGROINDÚSTRIA TROPICALANDRÊSSA MARIA MEDEIROS THEÓPHILO GALVÃO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁMARIA DO SOCORRO ROCHA BASTOS, CNPATSELENE DAIHA BENEVIDES, CNPAT.RIBEIRO, S. F.BARROSO, T. L. C. T.FREITAS, M. N. deFURTADO, R. F.OLIVEIRA, M. de A.GALVÃO, A. M. M. T.BASTOS, M. do S. R.BENEVIDES, S. D.2022-02-25T01:01:34Z2022-02-25T01:01:34Z2022-02-242021info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookPartp. 174-187In: VERRUCK, S. (org.). Avanços em ciência e tecnologia de alimentos. Guarujá: Científica Digital, 2021.http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1140406https://doi.org/10.37885/211106560enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2022-02-25T01:02:45Zoai:www.infoteca.cnptia.embrapa.br:doc/1140406Repositório InstitucionalPUBhttps://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca-oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:2024-03-20T11:20:08.055569Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
title Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
spellingShingle Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
RIBEIRO, S. F.
Preservation of Pequi oil
Nutraceutical
Pequi
Caryocar coriaceum
title_short Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
title_full Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
title_fullStr Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
title_full_unstemmed Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
title_sort Encapsulated pequi oil with cashew gum/gelatin by complex coacervation for use in food: characterization and quality assessment.
author RIBEIRO, S. F.
author_facet RIBEIRO, S. F.
BARROSO, T. L. C. T.
FREITAS, M. N. de
FURTADO, R. F.
OLIVEIRA, M. de A.
GALVÃO, A. M. M. T.
BASTOS, M. do S. R.
BENEVIDES, S. D.
author_role author
author2 BARROSO, T. L. C. T.
FREITAS, M. N. de
FURTADO, R. F.
OLIVEIRA, M. de A.
GALVÃO, A. M. M. T.
BASTOS, M. do S. R.
BENEVIDES, S. D.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv SÁDWA FERNANDES RIBEIRO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁ
TIAGO LINHARES CRUZ TABOSA BARROSO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁ
MATEUS NÓBREGA DE FREITAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁ
ROSELAYNE FERRO FURTADO, CNPAT
MARÍLIA DE ALBUQUERQUE OLIVEIRA, EMBRAPA AGROINDÚSTRIA TROPICAL
ANDRÊSSA MARIA MEDEIROS THEÓPHILO GALVÃO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO CEARÁ
MARIA DO SOCORRO ROCHA BASTOS, CNPAT
SELENE DAIHA BENEVIDES, CNPAT.
dc.contributor.author.fl_str_mv RIBEIRO, S. F.
BARROSO, T. L. C. T.
FREITAS, M. N. de
FURTADO, R. F.
OLIVEIRA, M. de A.
GALVÃO, A. M. M. T.
BASTOS, M. do S. R.
BENEVIDES, S. D.
dc.subject.por.fl_str_mv Preservation of Pequi oil
Nutraceutical
Pequi
Caryocar coriaceum
topic Preservation of Pequi oil
Nutraceutical
Pequi
Caryocar coriaceum
publishDate 2021
dc.date.none.fl_str_mv 2021
2022-02-25T01:01:34Z
2022-02-25T01:01:34Z
2022-02-24
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/bookPart
format bookPart
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: VERRUCK, S. (org.). Avanços em ciência e tecnologia de alimentos. Guarujá: Científica Digital, 2021.
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1140406
https://doi.org/10.37885/211106560
identifier_str_mv In: VERRUCK, S. (org.). Avanços em ciência e tecnologia de alimentos. Guarujá: Científica Digital, 2021.
url http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1140406
https://doi.org/10.37885/211106560
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv p. 174-187
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
collection Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
repository.name.fl_str_mv Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794510117890162688